Uz niekolko dni sa tu snazim o ban, vymazanie neviem co, a ked som napisal redakcii, aby ma vymazala, bolo to odignorovane->kurnik sopa to je tak tazke? ja nechcem, aby sa na tejto stranke nachadzal ten profil, proste si to nezelam, tak ma vymazte, to je
Tomas tiez musi respektovat urcite pravidla. Nemoze vediet ci sa niekto nedostal pod tvoj nick a teraz ti chce spravit tym ze ti da zmazat nick.
Na vacsine for a chatov je to tak ze po urcitej dobe bez prihlasenia bude nick zmazany /niekolko mesiacov sa neprihlas a mas to/
Lukas1 ban na BIRDZ funguje tak, ze sa prislusnemu kontu zablokuju sluzby ktore zneuzival. Ak zneuzivas forum, zablokuje sa ti forum, ak blog, tak blog, ale nema to za nasledok zmazanie uctu.
Ucet moze existovat v roznych suvislostiach, v minulosti si mohol reagovat na fora, diskuie, blogy, tvoj hlas moze byt zaratany v anketach, cize konto sa NEZMAZE, mozes si vymazat sam komplet obsah svojej webky, vsetky svoje spravy a prestat pouzivat konto, system ta po kratkej dobe automaticky vyradi z nahodnych webiek, z nahodnych tipov, a vo vyhladavani ti zacne klesat najditelnost, lebo budes povazovany za mrtve konto, a tak tvoj vyznam sa znizi na minimum.
Konto vsak NEBUDE ZMAZANE, lebo ak by sa vymazalo mame dva problemy?
a) mame zmazat vsetky komenty co vsade dane konto napisalo? a co ked na ne niekto reagoval, co ked to ma nejaky suvis, ma sa zmazat zaroven aj to co pisali ini, ako reakciu na toto konto? preco, to by bolo nefer... ovela ferovejsie je proste tie komenty tam nechat
b) ak nechame komenty zmazaneho uzivatela, tak nelinkuju na ziaden profil, nie je to blbe? ak najdes koment cloveka, ktory neexistuje? ak zaroven je konto zmazane, tak teoreticky si ho moze niekto regnut a co to sposobi? vycistime tomu kontu aktivity a zmazeme co povodny majitel konta robil? to sposobi ten isty problem ako to prve, alebo to nechame, a clovek kto sa regol sa stane zrazu majitelom komentov z pred dvoch rokov, ktore pisal niekto kto mal taky nick a zrusil sa mu?
z tohto dovodu BIRDZ nemaze konta, mozes si zmazat vsetok obsah na svojej webke sam, mozes prestat chodit na birdz, a tym padom vyznam toho profilu padne na minimum a ludia ta proste takmer nenajdu.
@tenario po par tyzdnoch zacne "mrtve nepouzivane" konto proste upadat, miznut z nahodnych zobrazeni, miznut s nahodnych chalanov/dievcat, vo vyhladavani mu bude klesat kvalita = relevancia, cize teoreticky bude najditelny, ale medzi poslednymi... Konto sa priamo nezmaze, len proste presunie sa na okraj zaujmu, cize ako keby ani nebolo.
@lukas1 trapne texty - promomarketing co ti chodi mozno 5-10 krat za rok do schranky nepisu admini, admini s tym nemaju nic, redakcia Masla a redakcia Birdzu nemusia byt admini/moderatori. Admini/moderatori mazu fora/blogy a snazia sa robit poriadok na birdz.
ak sa dakto sprava nevhodne a je zabanovany = tak ban neznamena zmazanie ale zablokovanie pristupu k existujucemu kontu, resp. vsetkym kontam daneho uzivatela.
@lukas1 proste to sprav ako @savannah odisla alebo @emdi ... proste... vykasli sa na to... emdi tu naozaj nebol od vtedy a nikto o nom uz nepocul... savanah tiez... nezmysel pisat takuto diskusiu verejne... mal si napisat ts tomasovi skor a bolo by to lepsie
ale podla mna by mohla byt moznost zmazania... je to take divne.. aj ked mne je to jedno, ale tiez som tu mala iny nick davnejsie, povedala som si ze sem nebudem chodit...tak som si vymazala nick ved je to niekde v nastaveniach...aspon som si to myslela..a potom o pol roka som sem dosla zas, mam tento nick a zistila som, ze ten stary stale existuje...
nemaju v tom admini potom bordel ? nebolo by jednoduchsie kebyze sa to prerieduje ?
Uzivatel na BIRDZi moze zmazat vsetok obsah co uploadol na webku (fotky, blogy, profil, linky atd...), proste cokolvek co si dal na BIRDZ moze zmazat.
Rovnako si moze zmazat vsetky tsky co odoslal (ale to ze niekomu inemu boli dorucene, neovplyvni, lebo tsky su dvoje - tie co si odoslal - tie si manazujes sam, a tie co boli dorucene, si manazuje clovek sam, cize ak si zmazes vsetko z odoslanych, tak sa to zmazalo, ale clovek ktory ich dostal ich stale ma, lebo tam su v dorucenych patria tomu druhemu uzivatelovi a ten si ich tiez moze zmazat).
Vsetko ostatne, co uzivatel pise niekde inde, nemoze ovplyvnit, cize ak @lukas1 napise napr. komentar pod blog uzivatelovi @pedall tak komentar je na pedallovej webke, cize lukas1 ho uz nemoze ovplyvnovat... a aj keby sa @lukas1 rozhodol vsetko zmazat, moze si, ale nemoze zmazat koment z clanku v blogu @pedall aj ked autor komentu je @lukas1
tak moment, vy odo mna chcete, aby som VSETKO vymazal a stravil pri tom dalsie hodiny casu, zatial co vam to zaberie jeden obycajny stisk klavesy delete v databazovej tabulke? Tak to je dobry vtip, moj cas je drahocenny hosi . (Aspon pre mna)
@lukas1@16
Ale na vypisovanie somarín čas máš? Keby si namiesto každej somariny čo sem napíšeš na docielenie vymazania, radšej vymazal vždy nejakú časť webky, dávno by si nemal čo mazať...
P.S.: Nikto od teba nechce aby si čokoľvek mazal, ty to tam nechceš mať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
adminimi moderuju obsah, oni ti nepisu tie veci do schranok a nemaju ani moc ta vymazat.
to moze jedine tomas, tak tam sa obrat.
Na vacsine for a chatov je to tak ze po urcitej dobe bez prihlasenia bude nick zmazany /niekolko mesiacov sa neprihlas a mas to/
Ucet moze existovat v roznych suvislostiach, v minulosti si mohol reagovat na fora, diskuie, blogy, tvoj hlas moze byt zaratany v anketach, cize konto sa NEZMAZE, mozes si vymazat sam komplet obsah svojej webky, vsetky svoje spravy a prestat pouzivat konto, system ta po kratkej dobe automaticky vyradi z nahodnych webiek, z nahodnych tipov, a vo vyhladavani ti zacne klesat najditelnost, lebo budes povazovany za mrtve konto, a tak tvoj vyznam sa znizi na minimum.
Konto vsak NEBUDE ZMAZANE, lebo ak by sa vymazalo mame dva problemy?
a) mame zmazat vsetky komenty co vsade dane konto napisalo? a co ked na ne niekto reagoval, co ked to ma nejaky suvis, ma sa zmazat zaroven aj to co pisali ini, ako reakciu na toto konto? preco, to by bolo nefer... ovela ferovejsie je proste tie komenty tam nechat
b) ak nechame komenty zmazaneho uzivatela, tak nelinkuju na ziaden profil, nie je to blbe? ak najdes koment cloveka, ktory neexistuje? ak zaroven je konto zmazane, tak teoreticky si ho moze niekto regnut a co to sposobi? vycistime tomu kontu aktivity a zmazeme co povodny majitel konta robil? to sposobi ten isty problem ako to prve, alebo to nechame, a clovek kto sa regol sa stane zrazu majitelom komentov z pred dvoch rokov, ktore pisal niekto kto mal taky nick a zrusil sa mu?
z tohto dovodu BIRDZ nemaze konta, mozes si zmazat vsetok obsah na svojej webke sam, mozes prestat chodit na birdz, a tym padom vyznam toho profilu padne na minimum a ludia ta proste takmer nenajdu.
ak sa dakto sprava nevhodne a je zabanovany = tak ban neznamena zmazanie ale zablokovanie pristupu k existujucemu kontu, resp. vsetkym kontam daneho uzivatela.
nemaju v tom admini potom bordel ? nebolo by jednoduchsie kebyze sa to prerieduje ?
Rovnako si moze zmazat vsetky tsky co odoslal (ale to ze niekomu inemu boli dorucene, neovplyvni, lebo tsky su dvoje - tie co si odoslal - tie si manazujes sam, a tie co boli dorucene, si manazuje clovek sam, cize ak si zmazes vsetko z odoslanych, tak sa to zmazalo, ale clovek ktory ich dostal ich stale ma, lebo tam su v dorucenych patria tomu druhemu uzivatelovi a ten si ich tiez moze zmazat).
Vsetko ostatne, co uzivatel pise niekde inde, nemoze ovplyvnit, cize ak @lukas1 napise napr. komentar pod blog uzivatelovi @pedall tak komentar je na pedallovej webke, cize lukas1 ho uz nemoze ovplyvnovat... a aj keby sa @lukas1 rozhodol vsetko zmazat, moze si, ale nemoze zmazat koment z clanku v blogu @pedall aj ked autor komentu je @lukas1
Ale na vypisovanie somarín čas máš? Keby si namiesto každej somariny čo sem napíšeš na docielenie vymazania, radšej vymazal vždy nejakú časť webky, dávno by si nemal čo mazať...
P.S.: Nikto od teba nechce aby si čokoľvek mazal, ty to tam nechceš mať