Čaute, dostal som strojčekkovový a ešte aj taký oblúk na podnebí a po prvé mi zavadzia, tlačí, bolí a po tretie sa mi absolútne nepáči môj vizuálny prejav.. Premýšlam, že si ho dám vymeniť za nejaký iný a krajší a vyberací? Riešil to niekto? Dá sa to...?
podľa mňa je jedno aký strojček si vyberieš, zo začiatku bude bolieť aj ten pekný - podľa mňa pekný strojček ani neexistuje, ale ok .. treba si na to proste zvyknúť, po časte ti dajú dole ten oblúk - už to bude oveľa lepšie a myslím, že ten vyberací je len nočný a ten teda vôbec nemá takú efektivitu ako fixný ..
Mozes si dat vymenit strojcek za vyberatelny(ked som bola v puberte ja hovorilo sa tomu"nocny") ale s tym to trva omnoho dlhsie ako s klasickym.
Ja som klasicky nechcela, lebo som umrncane tela, nemala som skaredy strojcek-tenky drotit a priesvitne plastove stvorceky a uorimne? Po tom vyberatelnom ma rano boleli zuby ako kkt. :S
Takze som nenosila ani ten a mam zuby ako turecku sablu.
Ono... Zalezi od toho ake krive zuby mas, lenze podla mna(radim ti preto ze ja som to zanedbala) tych par vizualne nic moc rokov(podla teba) s tym strojcekom vydrzis a potom nebudes mat cely zivot skarede zuby.
Ver mi ze mat skarede zuby v dospelosti, je horsie ako neesteticky strojcek... A ked sa v dospelosti rozhodnes pre strojcek, ako sa hovori uz sa nedoplatis.
Btw kvoli tomu ze mas zuby krive sa ti mozu aj viac kazit.
Takze ja by som sa na tvojom mieste prekonala.
Ale tak tvoje telo-tvoja volba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ja som klasicky nechcela, lebo som umrncane tela, nemala som skaredy strojcek-tenky drotit a priesvitne plastove stvorceky a uorimne? Po tom vyberatelnom ma rano boleli zuby ako kkt. :S
Takze som nenosila ani ten a mam zuby ako turecku sablu.
Ono... Zalezi od toho ake krive zuby mas, lenze podla mna(radim ti preto ze ja som to zanedbala) tych par vizualne nic moc rokov(podla teba) s tym strojcekom vydrzis a potom nebudes mat cely zivot skarede zuby.
Ver mi ze mat skarede zuby v dospelosti, je horsie ako neesteticky strojcek... A ked sa v dospelosti rozhodnes pre strojcek, ako sa hovori uz sa nedoplatis.
Btw kvoli tomu ze mas zuby krive sa ti mozu aj viac kazit.
Takze ja by som sa na tvojom mieste prekonala.
Ale tak tvoje telo-tvoja volba.