myslím, že by si ťažko zohnala aspoň rovnocennú náhradu... a tí čo hlasujete za "Jasné za mňa", určite ovladáte PHP, CSS, Javascript a Flash aj o polnoci odzadu však ?
@Miluskaaa ďakujem pani učiteľka na to by som bez vás site neprišla!a aj tak tu mojka nebude donekonečna keby si sledovala trošku dianie na birdzi vedela by si o čom bola reč! a inak:pre teba nie som zlatíčko!
Neviem, co si ocakavala, ze ti ludia na toto napisu....A ak si naozja myslis, ze TY by si bola za Tomasa dobrou nahradou, tak mas zjavne divny pohlad na svet okolo seba a naozaj sa as tebou nemam o com bavit...
@33@Kokinka - to čo z toho bežne používam už prakticky bez premýšľania, zvyšok približne tuším o čom je a keď ho chcem použiť tak si podrobnosti toho ako sa to používa nájdem.
Myslíš že preto nezaspím? Vieš budem novou adminkou áno budem super jupíí detii
ách ty čúza sa spamätaj ! Si myslíš že patrím k tým odiotom čo by tu celý deň?
Asi zlečítaš . och prepáč vtedy ked ste sa to učili si asi chýbala v škole Takže to prečítaj ešte asi 10 krát a prídeš na to že som nenapísala nič v zmysle toho, že JA CHCEM BYT ADMINKA :d
@45@lasey mozno si to nenapisala, ale jednou z moznosti v tvojej uzasnej ankete je "ano za mna", a to je moznost, ktoru si aj ty oznacila, ak sa nemylim...Co podla mna znamena, ano, ze seba by som ho ako admina vymenila...
@46 Uzasna sranda, hlavne @tomas musi az plakat od smiechu, ked si toto cita....
@leasy dá sa to brať ako sranda ale musela si počítať s tým že ak založíš takúto anketu, budú na teba kydať .... tomáš je dobrák a 99% birdzákov ho uznáva.
ja vinmam Tomasa ako cloveka, ktory dokazal prakticky nemozne ......
Ved kto by si bol povedal, ze 18 rocny chalan dokaze vytvorit web, ktory sa bude o 9 rokov pysit svojou popularitou na celom Slovensku....
Birdz je zosobnenie Tomasa v jeho duchu to tu zacalo a v jeho duchu to aj pokracuje prerazil vdaka myslienke spravit pre nas nieco dobre a ludia si to vazia tod moj nazor....
Inak je mi jasne, ze tato diskusia je recesia neviem preco sa do teba ludia hned navazaju
Este dodam, ze ovladat tie vecicky co tu pisete iste nie je samo o sebe jednoduche ale Tomas do toho navyse vlozil hlboku myslienku a este ju bol schopny aj rozvinut.... kto je na birdzi dlho musi vediet o com hovorim....
ľudia toto tu je zraz dôchodcov???ako sorry ale myslela som že máte nejak=y zmysel pre humor!!!!je vidieť že internet a podobné blbosti su váš život ked to berete tak vážne!!!!
Miluskaaa práve o to mi išlo a sorandu ktorá tu chýba!ľudia preberte sa a aj ty!!A ak sa ti nepáči tak to nečítaj!vlastne opäť si ma presvedčila že to nevieš a prečo???lebo už som písala že som to myslela asi tak vážne ako to že ty máš niečo v hlave!!!! pac pac
@Laesy no hej všetci sme tú trápny a nezábavný ja by som sa na tvojom mieste už viac na birdz nikdy neprihlásil iba zabíjaš čas na tomto portály pre dôchodcov ktorých život je internet
@Rowdy to som zase nenapísala že ste takí všetci tak sorry ale patrilo to tým ktorý si myslia že zjedli všetku múdrosť a za nič nechápu ako som to myslela...a inakďakujem za radu už to viac ani nespravím..a kludne ma tu ohovárajte ďalej ,,no možno je to téma na p...ale aspoň je o čom kecať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a ked ho tak silou-mocou chces za seba vymenit, nikto ti nebrani zalozit vlastnu stranku...a tam si mozes uradovat, co sa ti raci
pokial tomu kraluje je to tu fajn...
@Eraser aj Flash? to myslim ze nie....
» www.abaffy.net/post/21/moje-tv...
Toto ni je život!tí čo nepoznajú srandu nech ani nehlasujú!nepáči sa ti?nepozeraj sa!
Jednoduché
HTML - » www.w3schools.com/tags/default.as...
JavaScript - » www.w3schools.com/jsref/default.a...
HTML DOM - » www.w3schools.com/htmldom/dom_ref...
PHP - » www.w3schools.com/php/php_ref_arr...
SQL - » www.w3schools.com/sql/default.asp...
čiže všehovšudy len jeden značkovací, jeden databázový a dva skriptovacie jazyky
plus nejaké tutorialy o grafike
Neviem, co si ocakavala, ze ti ludia na toto napisu....A ak si naozja myslis, ze TY by si bola za Tomasa dobrou nahradou, tak mas zjavne divny pohlad na svet okolo seba a naozaj sa as tebou nemam o com bavit...
Arivederci
Ako málo stačí ku šťastiu...** odkašľaniephpBBodkašľanie**
a tomáša by som nevymenila..ved keď to tu spravuje on..je to tu viac než pekné..takže asi tolko
to by som ti spravil aj ja,,(ak to nema nejaku vedlajsiu funkciu,,lol),,ale graf je fakt jednoduchy..
za 2 dni studia by si to spravil aj ty XD..naozaj,urcite,,si sikovny..
ách ty čúza sa spamätaj ! Si myslíš že patrím k tým odiotom čo by tu celý deň?
Asi zlečítaš . och prepáč vtedy ked ste sa to učili si asi chýbala v škole Takže to prečítaj ešte asi 10 krát a prídeš na to že som nenapísala nič v zmysle toho, že JA CHCEM BYT ADMINKA :d
PAPAAAAAA
@46 Uzasna sranda, hlavne @tomas musi az plakat od smiechu, ked si toto cita....
Ved kto by si bol povedal, ze 18 rocny chalan dokaze vytvorit web, ktory sa bude o 9 rokov pysit svojou popularitou na celom Slovensku....
Birdz je zosobnenie Tomasa v jeho duchu to tu zacalo a v jeho duchu to aj pokracuje prerazil vdaka myslienke spravit pre nas nieco dobre a ludia si to vazia tod moj nazor....
Inak je mi jasne, ze tato diskusia je recesia neviem preco sa do teba ludia hned navazaju