Mam hnedé vlasy a prefarbila som si ich na čierno a nepáči sa mi to Nepoznáte nejaké triky ako by som si to mohla čo najskôr zmyť ? Keď si kúpim svetlo hnedú farbu chytne mi to ? Nechcem ich mať čierne
alebo su aj take pripravky čo ti zmyju tu farbu. ale to vlasy velmi trpia..budeš ich mať zničene. aj ked si daš peroxid... stým sa neda nič take robiť.. jedine toto..
Ja som cakala dokedy mi vyrastu a potom som to dala ostrihat....v kadernictve by ti to mohla stiahnut ale urcite nie na prvykrat a dost to da zabrat vlasom....
Ja som pocula ze odvar s harmancekoveho caju by mal zosvetlit orirodzenu farbu vlasov,no nevien ci to plati aj na farbene Este som pocul volaco s citronom.Len si ich casto umyvaj a ked ti zblednu daj si dajaku bledohnedu,aj ked ja osobne som si na melirovane a zosvetlene vlasy dala cokolodavo hnedu a chytilo mi to na cierno ako mam na fotke po troch mesiacoch mi to zbledlo na pozadovanu hnedu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov