Vám kto povedal, že som naňho "vojnovo" naladená? Neviem, či viete, ale existuje taká vec že recesia a možno práve ona zohrávala určitú (hlavnú) úlohu pri zakladaní tejto ankety
Každopádne by ma ani vo sne nenapadlo, že by to mohol niekto nepochopiť, nieto ešte všetci!
@radiophonic je skvelý človek, táto anketa je čisto informatívneho charakteru!
Kto je to @Radiophonic ? Akože nejaký vymývač mozgov? Akože áno. Mám pocit, že sa dopustil strašne trestuhodnej vecii a vymyl mozgové útroby viacerým nevinným obetiam. Ale verte, nemôže za to. Je to blázna kus.
Teraz ale na rovinu. Som fejk. Som zároveň @H8u (založil som túto diskusiu), som @Xperiax (akože milenec), som @Tikalok (metalboj), som @Fxx (mladší brat), som veľa ďalších a chystám sa byť napr. @Mm47 (silák a vzrušovač). Budem aj transvestita. No a? Nech!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ja absolútne nič.Mám ho veľmi radi
Tiež neviem o čo sa jedná,skús mu napísať,on ti iste povie (; Milý človek.
Ale možno je to z jeho strany sarkazmus.
@uglylaw No napíšem mu TS... Prečo sa mi zdá že ťa tu majú všetci za kokota?
Mňa? Veď nech majú
A ja som žena,nie chlap
a podľa mňa je zvláštny, ale vpohode
Vám kto povedal, že som naňho "vojnovo" naladená? Neviem, či viete, ale existuje taká vec že recesia a možno práve ona zohrávala určitú (hlavnú) úlohu pri zakladaní tejto ankety
Každopádne by ma ani vo sne nenapadlo, že by to mohol niekto nepochopiť, nieto ešte všetci!
@radiophonic je skvelý človek, táto anketa je čisto informatívneho charakteru!
Ale vôbec nie! To... ani náhodou! Práveže už som sa začínala čudovať, prečo o tebe tak dlho nie je počuť!
On túto anketu dokonca sám založil, takže... A okrem toho sem napísal, viackrát.
Teraz ale na rovinu. Som fejk. Som zároveň @H8u (založil som túto diskusiu), som @Xperiax (akože milenec), som @Tikalok (metalboj), som @Fxx (mladší brat), som veľa ďalších a chystám sa byť napr. @Mm47 (silák a vzrušovač). Budem aj transvestita. No a? Nech!
Tak ta sklamem pan FEJK ale moc ti to vymyvanie nejde
Vymytý, vymytý!!! Už si ja!