Vypne sa photoshop cs5 portable, ked dám "save/save as"
Ahojte,
hlavný problém je napísaný v názve. Všetko mi fungovalo super, až kým sa mi stalo to, že akonáhle dám save/save as v jednom z adobe programov (illustrator, photoshop, indesign) vypne sa. photoshop mi úplne prestal ísť. Odinštalovala som všetky f
hej, to je dlhodobé riešenie, ja potrebujem niečo aktuálne..... a ako som čítala fóra tak vela užívatelov začalo mať problémy ked si po používaní trial verzie kúpili full
no veď mne nijak nechýba možno keď si kúpim lepší foťák, a budem do toho ochotná investovať viac času, tak sa k fotošopu vrátim, ale skutočne mi to pripadá zbytočné na moje momentálne potreby. a stavím stofku, že aj tuto slečne by postačila aj picasa s troma funkciami
asi už vymreli všetci technicky zdatní čo kedysi boli na birdz...nie, picassa mi nestačí a nebudem si sťahovať originál, ked mám chybu v počítači, kvôli ktorej mi to nefunguje
@14 ja zijem, ale moj cas je velmi cenny a preto ho ponukam inym len za financnu kompenzaciu
(zatial sa nestalo, ze by som nerozbehala hociaku verziu photoshopu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Stiahni normálnu verziu a crackni, problem solved a nie s nejakou shity portable verziou pracovať v ktorej nie sú ani všetky nástroje.
proste fotošop neodrbeš.
buď si kúp, alebo si zadováž to, na čo máš, teda nejakú free alternatívu.
joj... áno, mala som crack, mala som všetko tak, ako hocikedy inokedy (len som možno nemala ťahať najnovšiu verziu
no veď mne nijak nechýba možno keď si kúpim lepší foťák, a budem do toho ochotná investovať viac času, tak sa k fotošopu vrátim, ale skutočne mi to pripadá zbytočné na moje momentálne potreby. a stavím stofku, že aj tuto slečne by postačila aj picasa s troma funkciami
(zatial sa nestalo, ze by som nerozbehala hociaku verziu photoshopu)