Chcela by som sa spytat bab, ak maju "skusenost" s vyrážkami na chrbte, ze co na to pouzivate, alebo by som mala ist ku koznej?..boo ja uz fakt neviem co s tym
Urcite by si mala ist s tym ku koznej to sa ani netreba pytat.Ja som s tym tiez mala kedysi problemy ale isla som k nej dala mi fajn taku masticku a pomohlo to..
Choď ku kožnej... A vieš čo, vypýtaj si tabletky Roaccutane. Neviem prečo, ale žiadna kožná ich sama od seba neponúka, ale treba si ich vypýtať. Sú úžasné. Fakt ťa nadobro zbavia vyrážok. Hovorím z vlastnej skúsenosti.
to:desiree> Roaccutane sa používa pri velmi vaznych a akutných štádiach zapalu kože a akné. Vydáva sa len na recept a liečbu stanovuje odborný lekár, kedze sa jedná o hormonálne liečivo. Nesprávna manipulácia može sposobiť velmi neprijemne vedlajšie učinky. Zalezi od štadia, tak že šup šup koznemu, a on ti predpiše nejaku tu mastičku pomaha aj bahno z mrtveho mora 100% bio
hej hej kozna ti stanovi najvhodnejsiu liecbu..mne napr predpisala gel ale neak extra to nepomohlo,teda len docasne tak teraz mam horm.lieky..no uvidim..je to u kazdeho individualne,treba zistit hlavne pricinu preco to mas..
No pozri, ja neviem, v akom štádiu s akné sa nachádza Zenaplena a ak sa na to spýta doktorky, tak tá si s tým už poradí, nie? Pani doktorka bude vidieť, či je na to vhodná alebo nie. Ale za opýtanie nič nedá. A tie tabletky sú určite účinnejšie ako nejaké mastičky alebo čo... Ale tak... záleží od formy, to je jasné...
Ja by som aj isla ku koznemu, ale ked som to povedala mame, ta mi povedala, ze naco tam mam chodit, ved tych vyrazok nemam vela a ze je to z puberty a ze to zmizne, tha nefim
ja mam ten isty problem!! bola som u koznej a dala si na to nejaku sirovu vodu...po prve to strasne smrdelo a po druhe to ani nezabralo...vyrazky si dalej panuju na mojom chrbate...asi pojdem este raz doktorke, a vypytam si nejaku ucinnu masticku...
Dobry den,tiez patrim k tym nestastnym s vyrazkami na chrbate. Mam 27 rokov a kazdy rok v maji sa mi tie potvory vyhodia az do septembra,potom pokoj celu zimu. Teraz som absolvovala chem.peling na tvar,lebo aj tam som mala problem,a zabralo to,mam novu tvar.Len na ten chrbat nic nepomaha,ani moja kozna tomu nechape.Proste nic.Tak ak by niekto vedel o nejakom zazracnom lieku,okrem pytiolu,sirovej vodicky a inych zazracnych masticiek,nech sa ozve.Dakujeem!
Ja som mala tiez s tymto problem aj na dekolte, dostala som obycajna vodicku liehovu....vzdy rano vecer prebhenem s vatickou a po dvoch tyzdnoich zmizlo a teraz je to uz uplne ok...
ale tie uhriky (nie zapalene) na chrbte je fajn z casu an cas aj vytlacit lebo jak sa teraz v lete potime aby to nemalo sancu sa zapalit..
a zynerit som mala aj ja, az na to ze vysusuje a je to antibiotikum lokalne celkom fajn, na predpis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No pozri, ja neviem, v akom štádiu s akné sa nachádza Zenaplena a ak sa na to spýta doktorky, tak tá si s tým už poradí, nie? Pani doktorka bude vidieť, či je na to vhodná alebo nie. Ale za opýtanie nič nedá. A tie tabletky sú určite účinnejšie ako nejaké mastičky alebo čo... Ale tak... záleží od formy, to je jasné...
Tak treba sa len spýtať odborníka...
ale tie uhriky (nie zapalene) na chrbte je fajn z casu an cas aj vytlacit lebo jak sa teraz v lete potime aby to nemalo sancu sa zapalit..
a zynerit som mala aj ja, az na to ze vysusuje a je to antibiotikum lokalne celkom fajn, na predpis