z tej chamrade bolsevickej 4 prijebanci, a KDHaci to je tiez perfektne. ale tak co by sme chceli, kazdy to ma na salame, studenti na to jebu, radsej sa ozeru. a pridu len dochodcovia, ktori aj keby mal vsetky koncatiny dolamane, tak sa tam doplazia a budu volit SMER alebo KDH. grciam z ignorantov, ktori si honia nad vlastnou vynimocnostou aj ked su to obycajne hovna, a nie su ochotni sa zucastnti volieb, ked uz na to ide obrovsky obnos penazi zo statnej kasy.
nasralo ma, koľko hlasov získali komunisti a že sa tam zase bude za*ebávať Beňová, to je vrchol. ale nie som ani sklamaná zas, nič extra som neočakávala. ale moji kandidáti sa nedostali. skôr sledujem zahraničie a som (ne)milo ??? prekvapená z Francúzska
@7 tak no, ťažko sa vyberá, keď nie je z čoho a keď je z čoho, tak sa ľuďom nechce, lebo radšej strávia hodinu pri televíznych správach na markíze, ako preklikať si pár ľudí na nete...
som rad aspon za Sulika, tu uz nebude rozbijat pravicovu vladu, a v EU parlamente sa aspon bude vediet po nemecky dobre pohadat, lebo povedzme si uprimne, v Europe sme (a nielen my, ale aj milionove masy, ktore mu davali za pravdu) doteraz poculi len o nom, ked ho volali do politickych relacii v Nemecku. doteraz ja ani neviem koho sme mali v EU parlamente, len prikyvovali a drzali pysky ako poslusne europske ovecky.
francuzsko moc prekvapilo ... a mna prekvapila ta nizka ucast 13% hambime sa ... to len kebyze prides odvolit a nevyhovarajte sa mali ste na vyber 29 stran vyse 300 kandidatov ... a uz sa tesim na vase recicky ked budete nadavat .... mali ste ist volit
Celé je to fail, zo 751 euroignorantov je 13 zástupcov zo Slovenska, čo nie sú ani 2%... Prakticky nič... Mohli by tam sedieť aj Štúr s Hodžom, ale čísla proste nepustia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A človek, ktorý by sa zastal Slovákov.
cize 16 tisic eur mesacne plat.. pekneeeee no..
@7 tak no, ťažko sa vyberá, keď nie je z čoho a keď je z čoho, tak sa ľuďom nechce, lebo radšej strávia hodinu pri televíznych správach na markíze, ako preklikať si pár ľudí na nete...