bmw m3 alebo niečo väčšie, určite by som si nekupoval auto za pár litrov s pocitom, že za mesiac to najskôr bude v servise a ja budem chodiť mhd...ako to robí väčšina tunerov
Mne sa hrozne páči Land Rover, ale oco mi povedal, že to nie je dobré auto, že veľa žerie a začal mi rozprávať, čo je na tom zlé, čomu som absolútne nechápala, kedže ja som antitalent na hocičo, čo sa týka áut. Ale ak raz budem mať auto, tak Land Rover, alebo ine terénne, taká Honda CRV tiež nie je zlá
Juj ja nvm, ja sa v autách absolútne nevyznám, ani vodičský nemam, takže nad takýmto nerozmyslam, pofla
podľa mna, ak uz raz budem mať auto a odhodlam sa urobit vodicak, tak by som ho vyberala s priatelom, ktpry vie viac ako ja a urcite by malo automatickú prevodovku a bolo by velke, lebo take sa nam páčia .
Aj teraz ma priatel take vacsie, ze ked v tom ideme, tak sa bezpecne citim, ani nvm typ aky to je, ale to je celkom pekne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Mustang GT
M5
skrátka, poriadne velké SUV
Hej a ešte Dodge Challenger Hellcat. Striedal by som ich.
Viem, že to druhé je cenou inde ako tie ostatné, ale aj to by stačilo.
toto tak po meste
a aj nejaku velku zavodnu krabicu urcite
Rolls-Royce Phantom
Cadillac Deville 1959
Mercedes Benz 540K 1936
» upload.wikimedia.org/wikipedia/commo... –_Frontansicht_(1),_5._April_2012,_Düsseldorf.jpg
ale inak si kľudne postačím aj s Fordom (Mondeo 2014)
Na druhom mieste:
A reálne niečo maličké.
ale realne hocico co by som nemusela splacat roky ale samozrejme zasa ziadnu takmernepojazdnu staru kraksnu tiez nechcem
podľa mna, ak uz raz budem mať auto a odhodlam sa urobit vodicak, tak by som ho vyberala s priatelom, ktpry vie viac ako ja a urcite by malo automatickú prevodovku a bolo by velke, lebo take sa nam páčia .
Aj teraz ma priatel take vacsie, ze ked v tom ideme, tak sa bezpecne citim, ani nvm typ aky to je, ale to je celkom pekne.
Volkswagen Scirocco
prípadne Praga V3S alebo tá Tatra z filmu Roming, nvm aký to je model.