ja mam 178cm a bezne nosim 10 cm opatky a vobec mi to nevadi a citim sa este lepsie a nepripadam si ako zirafa nakolko ma plno bab 160cm (niektore tolko aj s opatkami) a chalanov je kopa nizsich alebo vysokych ako ja, ked nenosim opatky, tak som si na to celkom zvykla
nepaci sa mi, ked ma vysoka baba velku nohu a obuje si topanky na opatku a z lodiciek sa stanu parniky. ale pokial velku nohu nema, tak je to uplne v pohode.
a čo si sa s koňom zrazila? ja mám presne toľko, a aj vyššie nosím ale 10-11cm je max, vo vyšších by som už nevedela chodiť...
ale tak záleží na tom, ako sa ty cítiš. ja napr. keď viem, že idem von s nižšími ľuďmi, tak si dám tenisky alebo baleríny lebo ja to moc nemám rada, pozerať sa na ľudí zhora. ale zase na moje nožky sa lepšie pozerá, keď sú na podpätkoch......
@leilla nie, ale mam obrovsku vyhodu pri kupovani topanok mam malu nohu preto, lebo som vzdy byvala nizka, noha mi prestala rast v 12tich pri 153cm, dokonca som si myslela, ze budem stale nizka, no ja som rastla este aj po 18tke tie baby vysoke maju velku nohu hlavne preto, ze narastli skoro a skoro im aj rast skoncil, casto este aj pred 15.rokom, ja som rastla postupne, takze to bude zapricinene tym a inak vsetci v rodine maju malu nohu, aj moj otec ma nejaku 41 pri 185cm
ale to s tým kupovaním topánok si vychytala, lebo 39 je asi najbežnejšia veľkosť, a snáď permanentne vypredaná. asi si ostrihám prsty, alebo čo... nech sa zmestím aj ja so 37-38
tak vzhľadom na to, že som si už x-krát povedala, že ak nebude moja veľkosť, tak si tie topánky nekúpim, hoci sa mi neviem ako veľmi páčia, mám tuším stále v skrini viac 40tok ako mojej 39ky
no a tie 40+ veľkosti, to už je celkom strašidelné aj na pohľad...
vyssi opatok je fajn, ked sa nenosi stale Vysku mas asi ako vacsina dievcat v tvojom veku, lebo v poslednom case 1993 rok narodenia a viac su cim dalej tym nizsie dievcata
a zirafa sa hovori vacsinou babam s vyraznym dlhym krkom Mala by si byt rada, ze budes vysoka, aspon medzi nami smolkami [me-168cm] vyniknes
Nebudeš, do 180 to je úplne v pohode. Hoci mne mama frfle, že bude kvôli mne musieť zvyšovať zárubne (po tom, ako som si nedávno kúpila asi 11-centimetrové)
@montik Ja mám 178cm a možno už aj viac A z toho asi takých 110 cm su nohy (npreháňam, nevymýšľam) a vraj je to sexy a moje jeden a pol metrové kamarátky s 80cm nohami mi závidia Ale podpätky veľmi nenosím Ja uprednostňujem CONVERSE a mám chill Ale nerobí mi to problém .. Moj bývalý dokonca vyžadoval to, aby som podpätky nosila, pretože mal 196cm a bolel ho vraj krk keď ma išiel pobozkať Takže nerob si ťažku hlavu .. aspoň si ťa všimne viac mužov a potom keď si obuješ napr. baleríny už budu vedieť kto si A skus si všimnuť aké krásne su nohy v pumpkách Takže NOS!!
A ešte k tomu .. naozaj ak si baba s veľkými nohami obuje boty na podpätku nohy sa opticky zmenšia a ešte k tomu tye baby maju výhodu v tom, že ich z toho menej bolia nohy, keďže maju nohu uloženu na väčšj ploche (potvrdené setrou so 41tkami) A popravde mne sa nepáči ak má baba malu nohu (36,37) podľa mňa je to až príliš .. .. a ešte keď si to obuje podpätky .. no matko rošvec .. (ja mám 39 čo si myslím že je optimálne).
A je problém dostať v obchode 39tky pretože su vypredané takže kupujem 40tky .. ale keďže mám niečo ako 39 a pol, žily mi to netrhá.
@cicatrix Tak ako žena má maximálne nohu 42 .. teda pokiaľ si sa nestretla s Guliverovou ženou .. A v lodičkách to ani nespoznáš keďže to uberá aspoň tak 3 čísla .. Ja mám 178cm a nohu mám 39 a pol (sedí mi aj 39 aj 40) .. A moja mamka ktorá je o zhruba 10 cm nižšia má väčšiu nohu .. Takže výška v tom asi veľa nezohráva si myslím .. Ide o celkovu stavbu tela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
no ja som aj bez opätkov vyššia ako moje kamošky s opätkami...
a 173 nie je až taká výška Ja mám 183 cm ,podpatky moc nenosím ,teda len také 3-4 cm . Bo na moju labku nie su ani také topánky
ale tak záleží na tom, ako sa ty cítiš. ja napr. keď viem, že idem von s nižšími ľuďmi, tak si dám tenisky alebo baleríny lebo ja to moc nemám rada, pozerať sa na ľudí zhora. ale zase na moje nožky sa lepšie pozerá, keď sú na podpätkoch......
what? a nepadáš dopredu, keď máš pri takej výške takú malú nožku?
no ja zase na opätkoch moc chodiť neviem ale chcem sa to naučiť :/ ... lebo ja som celkom taký štupeľ xD ...
vy ste nejaká čudná malonožná rodina
ale to s tým kupovaním topánok si vychytala, lebo 39 je asi najbežnejšia veľkosť, a snáď permanentne vypredaná. asi si ostrihám prsty, alebo čo... nech sa zmestím aj ja so 37-38
mne sa skor zda, ze 38 je najpredavanejsia, ale tak tieto velkosti u damskych topanok sa daju lahko dostat, horsie je to uz u 40+
tak vzhľadom na to, že som si už x-krát povedala, že ak nebude moja veľkosť, tak si tie topánky nekúpim, hoci sa mi neviem ako veľmi páčia, mám tuším stále v skrini viac 40tok ako mojej 39ky
no a tie 40+ veľkosti, to už je celkom strašidelné aj na pohľad...
a zirafa sa hovori vacsinou babam s vyraznym dlhym krkom Mala by si byt rada, ze budes vysoka, aspon medzi nami smolkami [me-168cm] vyniknes
Potom som o cenťák-dva vyššia od frajera, ale nech si nasere, raz za čas mám chuť byť na úrovni, nie na sprosto
A ešte k tomu .. naozaj ak si baba s veľkými nohami obuje boty na podpätku nohy sa opticky zmenšia a ešte k tomu tye baby maju výhodu v tom, že ich z toho menej bolia nohy, keďže maju nohu uloženu na väčšj ploche (potvrdené setrou so 41tkami) A popravde mne sa nepáči ak má baba malu nohu (36,37) podľa mňa je to až príliš .. .. a ešte keď si to obuje podpätky .. no matko rošvec .. (ja mám 39 čo si myslím že je optimálne).
A je problém dostať v obchode 39tky pretože su vypredané takže kupujem 40tky .. ale keďže mám niečo ako 39 a pol, žily mi to netrhá.