@bebekex hej, čo si pamätám, tak v uk a írsku som si také kupovala tu som to veru nevidela. ale tak stane sa, že niekedy sadnú skvele hociktoré a číslovanie je v tomto prípade viacmenej orientačné ... aj keď to je skôr výnimka :/
@bebekex jj hehe uz som si aj zvykla ale tak no... hehe ale aj tak si nemozem kupovat topanky na podpedku sice aj by som mohla ale potom sa zle citim ja taka vysoka vsetci taky maly joj no ako kto
zvykneš si.naozaj... mam 4 naj priatelky. 3 z toho nizunke-> do 160 cm.. a jedna 170cm... takže tiež vytrcam. ale naozaj je to len sila zvyku a naucit sa mat rada samu seba taku aka si
ja mam 175 cm a s topankami nezvyknem mat problemy, obcas sa sice stane ze mi je aj moja obvykla velkost mala, ale to vacsinou preto, ak je taky cudny strih, a niekedy zas obujem aj o cislo mensie
@majusssska áno, aj keď vtedy u nás na stanici som mala nízke čižmy, tam si už bola trošku vyššia ako ja ale podľa oficiálnej mierky len o 2cm, takže sme v podstate rovnaké
mám 175 cm a viem ,že sú aj vyššie no aj tak mi to vadí, chcela by som takých 170 . A podpätky nosím fakt len príležitostne , po prvé cítim sa v nich zle a po druhé cítim sa v nich zle
Ale inak labky mám 38-39 taže v pohode
A partner by mal mať min. tých 180 cm a keby už sa inak nedalo tak aspon 176
Jediné čo ma štve sú tí nízki chlapci a je ich veeeeľa :/
ja mam 174 cm co je tak akurat, aj ked som vysoka ako vacsina chalanov v triede napriklad, 99% topanok mam na podpatku tak som vzdy o 6-12 cm vyssia este viac co sa tyka chalanov, najradsej mam ked su roovnako vysoky ako ja ked mam podpatky takze akurat je 178-180 cm raz som mala nieco s chlapom co mal 198 cm a bolo to divne aby sa on tak naklanal a ja sa staval na spicky a navyse ked som sa oprela o jeho rameno tak mu na bielej bunde ostal cely moj make-up takze radsej nizsich co si mozem polozit hlavu na rameno a su tak akurat a topanku mam 39 ale viac sa mi paci mensie nozicky, brala by som 36
Ja mám 160 cm. Medzi mojimi vysokými kamarátmi ma preto ani nevidno. Ale zdá sa mi to milé a cítim sa bezpečne. Mimo to, občas to má aj svoje výhody. K menším ľuďom sú ostatní trošku milší, lebo im pripomínajú deti a pripadajú im zraniteľnejší.
Podpätky nenosím, ja som skôr ten typ na tenisky. Noha 37-38.
Som so svojou výškou spokojná, zato šírka, to je už o inom...
ja mám 170 cm.. nakupovanie neni nikdy problem... topanky v pohode-37.mičky.. jedine s čím mám problem, tak že keď idem po meste, s najlepšou kamaratkou, tak nemôžem mať opatky...- ona meria len 155cm... tak pri nej si pripám strašne vysoka... alebo ona je moc malinka..
Mam 181cm a nikdy som so svojou vyskou alebo postavou nemala problem. Rovnake to je s oblecenim a topankami-vyska ma neobmedzuje. Dokonca nosim aj opatky Frajer je odo mna o dost nizsi, je mi cca do polovice krku (je to moj prvy nizky frajer) a absolutne nas to netankuje
No ja mam 176 cm a mam dost problem si najist vyžšieho priatela a ked si dam opetky som dlha ako dva tyždne pred viplatov chcela by soom byť nižšia aspom o tych 6 cm "
ja mám 18 rokov ,174 cm a 41 číslo nohy a nemám problém s oblečením ,lebo som pomerne chudá ,resp priemerná postava ,aká by mala byť ...ale s topánkami je už trošku väčší problém ,niekedy už nemajú moje číslo a ja sa vždy pritom nahnevám
mne nevadí moja výška vôbec ,práveže by som chcela byť ešte vyššia ..aby som sa nemusela na svojho priateľa nemusela pozerať dovrchu lebo ma už niekedy krk bolí totiž on má 190 cm
mám 170cm cca možno o 1 alebo 2 cm viac neviem ale výška sa mi už nemení takmer vôbec...a buď by som chcela byť ešte vyššia ( na modeling pozn.blbosť ) alebo ostať taká aká som hih topánky na podpätkoch nenosím nie z dôvodu mojej výšky ale preto,že žiadne nemám,a preto,lebo sú nepohodlné a dá sa v nich zabiť najradšej mám tenisky,žabky,alebo balerínky...poprípade papuče
jhoooh ja mam okolo 170 cm možno aj viac :/ strašne ma to hnevaa :/ všetci v mojom okoli su ovela nižší :/ a hlavne chlapci ...možno pár ich je vysokých ale.. tý akože nič moc ://// cem byt nižšia...aa topanky na opetku nenosim lebo aj tak si pripadam byt vysoká (a velmi)... :/ teraz budeme mat venček takže sa topankam na opetku nevyhnem :/ ://
mam 177, keby som si mohla vybrat vysku, chcela by som asi 170 cm, ale som spokojna aj takto. nohu mam 38, ziadny problem s topankami, podpätky niekedy nosim aj napriek tomu, ze si pripadam ako zirafa, pacia sa mi
175cm , problem s oblecenim mam, ale pre vysku ani nie. rada by som si dala poriadne platformy, ale to by bol uz zo mna obor , takze ak by som mala tak 10cm menej, tak by som sa nenahnevala
ja mám 174cm nechcela by som byť vyššia a ani nižšia ...chlapom sa vacsinou páčia nižšie ...nechcela by som byť 180cmova poznám také baby a je to strach....problémy s oblečením nemám teraz sa všetko dá v pohode kúpiť nohu mám 38 a neviem si predstaviť že by som mala 41tky je to hrozné ke dmaá baba takú labu však takú m môj priatel
ja máám 180 výška mi moc newadíí len to oblečenie je dosť ťažké kúúpiť a topánky mam 41-42 ale to je pohode bo ja opätky ani nenosím ani nebudem mám radčšej converse
168, tak akurat, niekedy si sice žela menej, niekedy viac, ale myslim, že je to idealna vyška, zoženiem bezproblemov hocičo na seba, aj ked jeany musim občas par cenťakov skracovať
lodičky mam velkosť 36 a kanady 40, noha sa mi zvečuje a zmenšuje podla toho ake topanky si chcem obuť
opatky ale nosim malokedy, sice sa mi pači aka som zrazu vysoka, ale necitim sa v nich dobre ako v kanadach, su neprakticke a na rozdiel od kanad chlapov neodrazaju ale vabia a s nimi je ťažke niekoho nakopať
a vyška pri chalanoch može byť hociaka, pri tej mojej som sa však s nižšim ešte nestretla, mala som chalanov od rovnakej vyšky až do dvojmetrove hovado
@paganstorm ale ked to tak dobre vyzera ked ma dievca tak male nohy ale fakt musi byt problem najst na to topanky, ked si ja kupujem tie moje 39 tak to vacsinou maju ale malokedy 36 to som si aj ja vsimla
a ja mám 176 cm, zásadne nosím vysokánske opätky, problém veškerý žádný, frajera som mala dvojmetrového, aj 1,70 m vysokého (ten to však pri mne nezvládol)...každopádne, menšieho by som už asi nechcela...
ach chvíľu som sa v živote cítila ako žirafa ale to bolo keď som ešte začala rast a stále som bola najvyššia v triede teraz je mi jedno. Tých 173cm mi až tak nevadí C: No ale topánočky sa mi ťažko kupujú lebo mam číslo ktoré je vecne vypredané 38/39 (to zaleží aký je tam strih ale činany a tak mam 38) hmm ale moja kamarátka ma nejak 176 a ma veľké nohy (nejak 41) a v pohode ma chlapa, nikdy to neriešila a myslím si, ze by to nikoho nemalo trápiť len pretože niekto určil priemer a keď ste vyššia alebo nižšia tak sa cítite blbo. Ste krásny taky aký ste!!! Jednoducho treba využiť to co mate a netrápiť sa nad tým, už to nezmeníte. C:
ja mám 185 cm som so svoju výškou spokojná aj keď mám dosť problém kúpiť nohavice ale pri dlhšom hladaní sa nájdu aj keď nie najlacnejšie ale čo už.. keď som bola menšia smiali sa mi spolužiaci ale akonáhle som prišla na strednú už je to v pohode s mojou výškou sa dobre hrá basketbal je to celkom výhoda s topánkou nemám nejaký extra problém nohu mám podľa strihu 41/42 ale opätky v žiadnom prípade... mala som ich raz a skoro som sa zabila takže už radšej nie a nehovoriac o tom aká by som bola vysoká s nimi
ja mám 178...niekedy mi to vadí,pretože všetci v mojom okolí sú nízky :/ chcela by som byť aspon o 6 cm nižšia topánky na opätkoch nenosím často lebo aj bez nich vyzerám ako žirafa ináč s topánkami problém nemám a ked si kupujem neaké nohavice tiež sa to dá zohnať,nieje to také strašné
mám 13 rokov a meriam cca 180 cm-nieje nato niečo?
teraz sa určite smejete ale byť takym vysokym clovekom a este ktomu ked mate 13 rokov-je dosť ťažké!-má to svoje vyhody čo sa tyka napr.športu ale v inom pointu nevidím!
tak sa len chcem spytať či neexistuje niečo aspon na zastavenie rastu-hocičo!prosím napíšte! dakujem môžte aj na email: majuska.551@azet.sk (ten vobec nepoužívam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
partner je zhruba rovnako vysoký ako ja ( asi +2 cm?)
a s nakupovaním nemám najmenší problém
bud rad,ze si chalan.
ja mam niekedy problem s topánkami. sice mam nohy 40ky,ale casto mam taku smolu,že maju cisla iba do 39.
a chcela by som byt nizsia (tak 170-172cm)
s oblecenim ani obuvov nie je problem
nejak som si zvykla chodit bez opatkov
problem s chlapcami. hlavne ked sa och pohybuje v mojom okoli vela nizkych. (vtedy chcem mat 150cm
a moj partner aspon o 10cm vyssi /idealne/
ja mam priatela,kt. ma 195,takže si ku svojej vyske 179 cm mozem dat prakticky hocico.
@jemino mozes to riesit aj takto vyjadri sa ake topanky sa ti najviac pacia na babe.
A čo.
@iwanna5 tak 168 este ani nie je az tak vela.sice vela zalezi aj od toho medzi akymi vysokymi ludmi sa pohybujes.
Avšak nesťažujem sa. Je síce pravda, že vo vysokých topánkach vyzerám ako žirafa, ale stále je to prežiteľné.
ano, malí ludia su takí zlatunkí malinkí ale tak,zas my dociahneme na vyssie policky v tescu
@iwanna5 vidis o tomto som hovorila,zalezi aj od okolia.
bud rada... nie si obryna... byt vysokou je pekne neskor uvidis a budes rada,že si aka si.
radosť kupovať boty............
ostatné oblečenie je skôr otázkou postavy než výšky
ale nechcela by som byť nižšia
a keby si mal ako chalan 165- to by bolo horsie. ver mi.
a vysoké podpätky nosím málokedy
Ale inak labky mám 38-39 taže v pohode
A partner by mal mať min. tých 180 cm a keby už sa inak nedalo tak aspon 176
Jediné čo ma štve sú tí nízki chlapci a je ich veeeeľa :/
Podpätky nenosím, ja som skôr ten typ na tenisky. Noha 37-38.
Som so svojou výškou spokojná, zato šírka, to je už o inom...
ja mam 200 cm, opatky nenosim ale mam problem niekedy na seba zohnat veci... partnerka mi siaha asi po klucnu kost vsetky boli take...
mne nevadí moja výška vôbec ,práveže by som chcela byť ešte vyššia ..aby som sa nemusela na svojho priateľa nemusela pozerať dovrchu lebo ma už niekedy krk bolí totiž on má 190 cm
lodičky mam velkosť 36 a kanady 40, noha sa mi zvečuje a zmenšuje podla toho ake topanky si chcem obuť
opatky ale nosim malokedy, sice sa mi pači aka som zrazu vysoka, ale necitim sa v nich dobre ako v kanadach, su neprakticke a na rozdiel od kanad chlapov neodrazaju ale vabia a s nimi je ťažke niekoho nakopať
a vyška pri chalanoch može byť hociaka, pri tej mojej som sa však s nižšim ešte nestretla, mala som chalanov od rovnakej vyšky až do dvojmetrove hovado
chcem byť niššia-ale dufam,že ma pochopéíte!
mám 13 rokov a meriam cca 180 cm-nieje nato niečo?
teraz sa určite smejete ale byť takym vysokym clovekom a este ktomu ked mate 13 rokov-je dosť ťažké!-má to svoje vyhody čo sa tyka napr.športu ale v inom pointu nevidím!
tak sa len chcem spytať či neexistuje niečo aspon na zastavenie rastu-hocičo!prosím napíšte! dakujem môžte aj na email: majuska.551@azet.sk (ten vobec nepoužívam
podpatky nosim a rada si uzivam ten pocit, ked mozem byt vyssia aj od chalanov a nizsia by som veru nechcela byt, kludne aj vyssia