Trefná poznámka - ale neviem koľko ľudí to tak praktikuje a ešte sa k tomu aj prizná súčastne tuná. Rátam že ak taký človek je - určite sa ozve cez komentár: "Hej ja organizujem...." Zatiaľ sa tu taký odvážny človek ale nenašiel - počkáme. (Inak keď už sa nájde - editovať sa takáto anketa už nedá predpokladám..) Som úprimne zvedavý ako sa ľudia vyjadria.
existujú, žiaľ nikto z nich nieje tak sprostý aby to zverejňoval o sebe, steny BA internátov sú často svedkom ne-všedností - A 99% populácie to nikdy neurobí. Skôr sa na poslednú chvíľu stiahnu - bol som pozrieť jednu takú skupinu študentský byt, fungujú bežne, videl som jak odtiaľ odišla slečna čo ani len nezačala... jednoducho mat iný charakter.... a pevnú vôľu skúsiť všetko nemá každý.
Ne. Ešte by som chytil od dakoho AIDS. A zvyšných 5 rokov žiť s ľuďmi a pri pohľade na nich rozmýšľať, že čo sme to spravili. Naviac som hanblivý a svoj ústroj by som nemohol ukázať každému, len priateľke a urológovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
kde sa to zobralo?
na izbe XY party bez oblečenia, prídite
ale neviem ako dopadla veru