Vyspala som sa so svojim bývalým priateľom, s ktorým som chodila pred 3 rokmi asi 3 mesiace. Bola to vlastne prvá láska. Odvtedy sme dosť dobrí kamaráti, ale nie som s ním často, pretože býva v dedine, kde máme chalupu.
ked chceš vedieť jeho názor tak sa ho na to spýtaj.... aké ma z toho pocity a čo si o tom myslí...a povedz mu aj tie svoje.... bez toho že sa ho to opytaš nič nezistiš...
oboznámila si nás s tým , získala pozornosť , a teraz čo máme ťa poľutovať že ked sa rozdával rozum tak na niektorých sa zabudlo ? smutné táto generácia , hlavne s tým alkoholom nepokračuj...
No šak chod s ním von a rob akože sa nič nestalo. Keď to vytiahne tak sa s ním porozprávaj. Lebo tiež je dôležité či ty od toho čakáš niečo viac. Mimochodom piť v 16 je choré.
Mnuž slečna, ak si považujete za svojho EX chlapca, s ktorým ste chodili v čase, keď ani jeden z vás nebol dostatočne obdarený inteligenciou, tak myslím, že si všetci vieme utvoriť obraz o vašom duševnom a mentálnom stave
Mimochodom slečna, v tejto ťažkej dobe, kedy živoríme a nieje dostatok pracovných príležitostí, tak v verejnom dome rozkoše, pri Trafalgarskom námestí, hľadá moja známa nové, mladé, tváre, ktoré majú potenciál započať karieru kurtizány, a vy milá slečna, mi prídete ako vskutku vhodná adeptka
trapne 3 mesiace, pri ktorych si ho nenechala chytit ani za kozy sa za chodenie pokladat nedaju. Pretiahol ta, zmier sa s tym sama.... alebo sa spytaj mamky, alebo tatka
Nikto nepozna situaciu a vase dusevne rozpolozenie aby mohol vediet ci ten voci tebe nejaku tu carovnu chemiu voci tebe citil. Mozno chcel len sex, a mozno to nebolo len o tom. Ale to by si mala vediet najlepsie ty, takze forum ti tak sotva pomoze. Kedze vas oboch nepoznam a neviem co ste za pripady tak poviem ako by som riesil tuto situaciu vzhliadnuc na svoje vztahy. Asi by ste sa mali stretnut, najlepsie sami. Mozes sa ho spytat ci nepojde s tebou von, ked ste teda kamosi. Chodte si niekde sami sadnut na pohar vina. Ne ze sa zase najebete. Snaz sa byt iba kamaratka netlac na pilu. Ono zvycajne by si to mala vycitit z neho ako to vnima uz podla normalnej konverzacie. Musis mu vnukavat myslienky ale velmi nenapadne toto je celkom tazke ale pokial mas nejaku tu manimulatorsku prax tak z neho dostanes co chces. A ked sa to nepodari tak si rozmysli ze ci pri nom vydrzis iba ako kamaratka, alebo zacnes tlacit na pilu zistis ze vztah nechce alebo hej. A potom uz podla jeho reakcie si svoje city muis vyriesit sama. To je obkec.. jednoducho chod za nim strav s nim nejaky cas a zistis na com si.. za par rokov sa nad tym zasmejes ked to bude fail
@ssnehulienka vsak ale my sme sa rozisli a este v tu noc, sme spolu mali prespat, tak asi o 5 hodin po rozchode sa to zvrtlo...ale museli sme to urobit!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
veci spravené pod vplyvom alkoholu nemajú dlhšie trvanie ako následná opica.
Jasné,že s tebou nechce nič viac... Dala si mu a už si može tento kráľ spokojne odkráčať
ak sa neozve, kasli na to, aspon si zistila, o co mu naozaj islo.
ak sa ozve, nedaj mu zas hned.
ak ste si nedávali pozor a bude z toho mimino, neopováž sa isť na potrat!
Ale ako sa mám chovať keď budeme spolu vonku s kamarátmi? Akože sa nič nestalo?
Mimochodom slečna, v tejto ťažkej dobe, kedy živoríme a nieje dostatok pracovných príležitostí, tak v verejnom dome rozkoše, pri Trafalgarskom námestí, hľadá moja známa nové, mladé, tváre, ktoré majú potenciál započať karieru kurtizány, a vy milá slečna, mi prídete ako vskutku vhodná adeptka
trapne 3 mesiace, pri ktorych si ho nenechala chytit ani za kozy sa za chodenie pokladat nedaju. Pretiahol ta, zmier sa s tym sama.... alebo sa spytaj mamky, alebo tatka
Zlatí zabudni na to a neslop v prítomnosti ľudí, ktorí sú opačného pohlavia.
Podľa množstva alkoholu v krvi radšej nepi ani s rovnakým pohlavím.
keby chcel, ozve sa
P.S.: Dospelá som, ale veľká nie, meriam len 163 cm