Keď sa dostávate už ku vyvrcholeniu, tak sa aj pýtate partnerky že kde to chce ? Aj keď bere antikoncepciu. Alebo keď máte natiahnutý kondom, tak sa vystréknete doň ?
My s mužom máme dohodnuté " pravidlá " čo mu dovolím a on to akceptuje.... Nepýta sa ma, vie čo môže a čo už nie. Vlastne, dakedy urobí aj to čo nemôže
milujem zenske co nechcu to do ust.. (nemusia prehltat, staci to potom decentne vyplut do vreckovky) ale pritom ony same chcu aby ich chlap dole urobil ustami a pritom tecu ako potok a chlap to ma az za usami a to ma byt v poho
@hadimistr takze ked zena fajci penis zubami a potom co prehltne semeno ti da jazyckovu tak jej na to nic nepovies pretoze pri sekse je to zo zasady nepovolene? mhm mkay
@hadimistr a co ked s tym ma problem len 89%? lol. pointa toho co som ti napisala bola v tom, ze ked ti nieco vyslovene prekaza popri tom, tak nic nepovies? ani ak to ta osoba "neverbalne" nepochopi? z toho sa da okrem ineho usudit aj to, ze ti je to uplne jedno ci je to napicu alebo super, hlavne, ze si si konecne zaseksoval
@hadimistr na to aby si vedel co je komu prijemne do detailov nestaci rozhovor pred tym ako sa to stane, vediet ako sa k druhemu spravat je otazkou zvyku a ked z nepochopitelnych dovodov niekto nebude chciet pri tom komunikovat, tak good luck pri intuitivnom prichadzani na to co naozaj podrobne ta osoba oblubuje, tak do pol roka to mozno ako tak date
@hadimistr Haha ty si dobre narušený. V bežnom rozhovore sa rozprávať o tom, čo ti prekáža v posteli? Hah zrob si "neverbálny" dotazník, lebo máš zjavne problém komunikovať hahahaha
@11 (y)
k tej verbálnej komunikácii asi toľko, že určite nie je ani pri sexe na zahodenie... najmä ak je partner menej skúsený, určite z neho opadne stres a podá lepší výkon, keď ho trošku povzbudím, poprípade usmerním, čo chcem... (ak to nepochopil z neverbálnych náznakov )
Ale ide iba o občasné slová, "tliachanie" popri tom nemá asi nikto rád ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Dovtip kamarade!! Dovtip !
Cim menej slov pri sexe tym lepsie...
Sex je neverbalne prejavovanie si sympoatii/vzajomnej fizyckej pritazlivosti..
Verbalna komunikacia je neskutocne precenovana a pri sexe absolutne nepotrebna!!!
Ak nechces byt ocko tak sa nevystriekaj do nej.
Najprijatelnejsie je urcite -zadok, cicky,brucho..
Ty podla toho ako sa tu prezentujes musis byt vazne velmi vasniva milenka, urcite to mas fakt rada a dokazes si to naplno uuzit..
Je ten tvoj terajsi dobry? Mas pravidelne orgazmus? Lebo ak nie tak je to kokot, ty si ho zasluzis a nie len jeden
@hadimistr Nejdem ti tu takto verejne takéto veci vyprávať :happy: :happy: :happy: :happy: všetko je v najlepšom poriadku :happy: :happy:
@hadimistr
"Verbalna komunikacia je neskutocne precenovana a pri sexe absolutne nepotrebna!!!"
koľko že si ich už v živote mal?? nemyslíš, že je to veľmi individuálne?
Pi.a konzervativna!!
Si hotova ak je niekto v dnesnom skazenom svete uprimny co???
Staraj sa o seba!¡!!!!!
Inak na tej foto si to ty?
Si fakt taka poriadna krv a mlieko zena ako sa hovori?
Takze ty vo velkom pri sexe verbalne komunikujes ty musis byt super milenec kamarat moj
Kedže admini tu nie sú
On to rad vo vsetkych otvorov ze? @jurito
..... a na to sa opýtaj mojej manželky...
Tie spermie su moje. Nemam s tym problem..ved je to (bola to) sucast mna...
Presne nechapem preco s tymto ma 90% ludi problem...
Nie. Samozrejme ze az do takych extremov ze nieco je vylozene jednemu neprijemne to nema ist...
Ale co je komu vylozene neprijemne to si mozu povedat v beznom rozhovore...
Inak čo sa medzi vami stalo, že sa celý čas podpichujete?
k tej verbálnej komunikácii asi toľko, že určite nie je ani pri sexe na zahodenie... najmä ak je partner menej skúsený, určite z neho opadne stres a podá lepší výkon, keď ho trošku povzbudím, poprípade usmerním, čo chcem... (ak to nepochopil z neverbálnych náznakov )
Ale ide iba o občasné slová, "tliachanie" popri tom nemá asi nikto rád ...