Seruste,mám problém s MEGA suchou pokožkou na xichte.Hlavne na obočí a okolo nosa extrémne!Proste mám také biele kúsky kože stále a ked si to zoškrabnem tak som furt tam červený,štípe to,svrbí a objaví sa znova.Skusal som modru Niveu /taky kruh/ a nepomah
mne megapomohol Excipial. je to extremne mastna mast s mandlovym olejom...davam si to kazdy vecer pred spanim a odvtedy nemavam problemy so suchou tvarou
hladaj hocijaký mastný krém, excipial používam aj ja na ekzém, celkom fajn sa mi zdala aj neutrogena alebo úplna klasika modrá indulona len tú asi v uk nezoženieš
excipial, alebo kalciovú masť, alebo ichtoxyl, alebo biodermu ... ja mám všeobecne strašne suchú pokožku a ten excipial som používala tak na telo, lebo na tvár mi to príde príliš mastné.. a na tvár používam biodermu, alebo eucerin na suchú a citlivú pokožku.. a ichtoxyl, aj keď ten na to nie je primárne určený, ale tak sa mi na tvári hocičo hocikedy vyhodí , tak to aj tak zahojí, upokojí a zároveň nevysuší a stojí neveľkú čiastku peňazí ..
Avene je drahší krém okolo 20€ stoji ale je na citlivú suchu pokožku. Som s nim nad mieru spokojná je po ňom úplne hebká pleť. Alebo na skúšku môžeš Marynu z drogérie. Stojí to nejaké 1,5€ ale tiež je veľmi dobrý
Rozhodne odporúčam Neutrogena hydratačný balzám mne veľmi pomohol a skvele hydratuje pokožku a môžeš si ho objednať aj na nete. Napríklad na pilulka.sk a navyše má aj skvelé zľavy: » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/... Rozhodne si to pozri, mne to pomohlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja mam taký vcelku dosť drahý krém nasuchu pleť a vcelku mi pomáha zainvestuj do niečoho dobrého
Inak ja som to precital ako "vysusena predkozka"