nie, síce mi ludia hovoria že mám obočie ako Brežnev ale ajtak si nevitrhnem anilen chlp a malované obočie sa mi nepáči, vždy si pritom spomeniem na bývalú učitelku výtvarnej ktorá také mala, fuj
takže vytrhavam ale nemalujem....a navyse nevytrhavam tak ze ostanu len "blatníky" fuj...radsej budem mat obocie jak breznev! xD ale zasa mi to zakazuje(tie blatniky) aj moj pud sebazachovy...i dnes som si to vytrpela xD
no tak na to, že mám odbor kozmetička a teraz to akurát preberáme tak aj malujem ale akože normall farba peroxid a ide sa ale inak v pohode..niekedy to ani neni vidieť, že je nafarbené ale aj tak mám radšej farbenie mihalníc
mne ani videt neni pomaly, kedze ho mam take uplne blond takze pohodicka....mne slôovinarka na ZS stale nadavala ze si trham obocie cumela som vzdy na nu ze aha ked myslis
vytrhavam a domaluvavam ceruzkou, kedze mam dost nevyrazne obocie... totiz prirodzene som blondina a vlasy si farbim na cierno, tak musim trosku zatemnit to moje svetlucke obocie
trhám, malujem, tvarujem....vsetko co sa len dá....bohuzial sa mi stala ta vec ze ked som si vytrhla na urcitych miestach mi uz nedorastli chlpky. hlavne v tej casti, ktora sa nacháda za lomom obocia (obocia ma tvar viac menej takeho trojuholnika, cize ten lom je dost vyrazny), cize koniec si domalujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Alebo sa mýlim ??
Oveľa viac sa mi páči ak má dievča pekne upravené obočie
osobne sa mi to nepaci ked si niekto takmer cele obocie vytrha a len si ho namaluje ceruzkou.je to hnusne