si vymaľuj izbu a použi ich na nábytok a podlahu.
potom si vylešti okná.
a zvyšok zaujímavý by som nejako vymáčala v čiernom čaji, nech dosiahnú taký starý luk. a polepila nimi strop napríklad!
aj ja nimi umývam okná a ešte, keď mám mokré topánky tak dávam dovnútra noviny, aby vyschli.. a staré noviny super horia, už sa teším ako idem v lete učiť sestričku zapaľovať noviny lupou..
Keď nie sú moc farebné a suché, tak začiatok ohníka v krbe,
veľakrát pozohýnané na podloženie chladničky pod jednu nožičku, ale musím vyskúšať, či sa to nedá pokrútiť.
A vo veľmi kritickom prípade nedostatku aj na ... , ale treba ich tak pokrkvať a veľakrát, aby to pri utieraní bolo efektívne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Obaľ si celú izbu
Papierové gule ktoré balia ťažký kameň - potom už len hoď do nepriateľa
A oblečenie, samozrejme 8)
slona si vyrob!
alebo kôš
potom si vylešti okná.
a zvyšok zaujímavý by som nejako vymáčala v čiernom čaji, nech dosiahnú taký starý luk. a polepila nimi strop napríklad!
veľakrát pozohýnané na podloženie chladničky pod jednu nožičku, ale musím vyskúšať, či sa to nedá pokrútiť.
A vo veľmi kritickom prípade nedostatku aj na ... , ale treba ich tak pokrkvať a veľakrát, aby to pri utieraní bolo efektívne