nie, neskúšaj to... ako decko ma nahovorili sesternice a bolo to dosť nepríjemné... našťastie som sa odvtedy duchov nepokúšala dostať bližšie, než sú bežne
podľa mňa vrcholná demencia... čo od toho očakávaš ? domáce zvieratko alebo džina vo fľaške ? ako vraví @nastromesediaca , neskúšaj to... zbytočne si budeš komplikovať život.
Pred týmto mám rešpekt.. nepotrebujem vyvolávať duchov na to aby som si potvrdila že sú medzi nami...
Ale väčšinou sa človek učí na vlastných chybách a ak ti nestačilo dosť tých príbehov a nepríjemných následkov ktoré sa týkajú vyvolávania duchov tak dúfam že sa ti podarí niečo také z čoho sa doslova od strachu zoserieš...
ja si myslim ,ze ked clovek umrie a nie je s tym zmiereny alebo sa nestihol nerozlucit , jeho dusa ostava na zemi ,medzi nami ....no a uz len kvoli tomuto sa nepokusam vyvolavat duchov ...nikdy nevies co sa moze stat....a rozmyslala si nad co spravis ak ho vyvolas.? ako to vratis spat? ak vies ako,a si si tym ista tak do toho ...ale ak nie ,tak to radsej neskusaj ...
suhlasim s @marosko81 duchom treba dat pokoj nech odpocivaju a nechat ich tak oni nam neublizia ked ich nevyvolavame takze netreba to radsej robit ak nechce taky clovek skoncit v blazinci ked to povie inym ale nic nieje nerealne neradil by som to nikomu skusat aj ked ja som to tiez nikdy neskusal ale moja sestra raz u kamosky aj s inymi kamosmi vyvolavali duchov dali sa do kruhu a potom sa chytili za ruky a zrazu im tam v izbe zablikalo svetlo alebo sviecka zhaslo uz nwm ci to tak bolo ja som tam nebol ale verim tomu aj ked si mohli vymyslat podla mna nieco take existuje aj ked je to na hlavu postavene
Mal som jeden navod ked som sa este tomuto venoval blizsie. Poslal mi ho zakladatel stranky » www.spiritbear.sk/... p. Benka. Sice to nemalo docinenia so samanizmom, a taktiez nemal osobnu skusenost s fungovanim, opisal to z jednej velmi starej knihy. A pri citani vam nebolo vsetko jedno.
Zaujimave bolo uz len to ze ked niekoho vyvolavas po jeho odvolani musis spalit vsetky veci co mas na seba atd...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A nič
Ale väčšinou sa človek učí na vlastných chybách a ak ti nestačilo dosť tých príbehov a nepríjemných následkov ktoré sa týkajú vyvolávania duchov tak dúfam že sa ti podarí niečo také z čoho sa doslova od strachu zoserieš...
Inak, ako sa to presne robí? Možno by som to niekedy zo srandy vyskúšal
Zaujimave bolo uz len to ze ked niekoho vyvolavas po jeho odvolani musis spalit vsetky veci co mas na seba atd...
A skusali to ludia ktorym stopercentne verim, a nepotrebujem sa popalit aj ja....