Ahoj. Som rok na strednej čiže mám už 15 rokov No vyzerám na 13 rokov maximálne na 15. Ako som si všimla tak aj chalani pokukujú na baby ktoré vyzeraju staršie, napríklad aj na moje spolužiačky. Poradíte mi niekto ako vyzeraš staršie? :/.. Napríklad a
@5 presne na toto by som stavila. Ľahšie ukecáš ! Takže jedna rad: Nesnaž sa vyzerať staršie. CESTUJ na polovičné lístky ). (Ideálne je sa vyhovárať, že ešte nemáš ani OP.)
@puro789 neuveríš, ale o 7 rokov tomu začneš byť rada. a chalani pokukujú po starších/staršie vyzerajúcich, lebo si chcú pripadať dospelo, keď sa dostanú do veku cca 23, tak zrazu začnú pokukovať po 17tkach, alebo tých čo tak aspoň vyzerajú, a vtedy príde tvoja chvíľa!
@puro789 Ber si príklad zo mňa Mám n rokov a keď chcem, vyzerám na 12, inokedy bárs na 30. A keď sa veľmi posnažím, som chlapec. Ale mužom som ešte nebola.
Pane boze, mat tak tvoje problemy.. Nie je jedno, ako vyzeras? Mladsie, starsie - co koho po tom? Podla mna nemusis nic na tom menit, proste si taka aka si..
no booze je tam toho.. uvidis raz to bude vyhoda a vis co si myslim? ze vyzeras normalne, len v tejto dobe skoro vsetky baby vyzeraju starsie, pretoze si daju kilo mejkapu a kadejake handričky..
trapas (ale nie to, že vyzeráš mladšie...skôr to, že chceš zo seba robiť staršiu zbytočne....je ozaj trápne hrať sa na dospelú...)
ako..ja mám 20..a tiež vyzerám mladšie..ešte minulý rok, keď som bola tehotná, tak ľudia po mne čumeli, bo si mysleli, že mám 14 a už čakám dieťa ...ale ja to, že vyzerám mladšie beriem ako pozitívnu vec ..vieš aká výhoda to bude o niekoľko viac rokov?! potom ti tie staršie vyzerajúce budú len závidieť.. ...skús to brať tiež tak.. .........a poviem ti, nejde o to či vyzeráš staršie..ja som sa chalanom vyždy páčila..i keď som vyzerala ako malá šťanda takže také blbosti nerieš.....hlavne sa správaj tak, aby si sa páčila.....výzor môžeš osrať..
nerieš hovadiny, ja mám 18 a vyzerám na 15, dúfam, že mi to vydrží aj na tú 40-tku.. ...ale tak farbičky istia všetko, keď chceš pôsobiť staršie, ale nie som zrovna z tých, ktorým sa chce každý deň ráno stáť pred zrkadlom a čarovať, takže to radšej dlabem...
buď rada ja keď som mala 14 vyzerala som na 19 a chalani v mojom veku si mysleli ze ich chciet nebudem lebo si mysleli ze mám okolo 20-tky a chlapi ktorým som sa páčila mali 20-30 a ked zistili kolko mám tak ma uz nechceli .... buď rada ze vyzeraš mlado ... ked budes mat 40 vyplatí sa to
Tak to máme rovnaký problém. Mne trochu pomohlo, keď som začala nosiť vlasy vyčesané dozadu, do drdolu, nie spustené popri tvári, ale inak s tým nemám čo robiť, keďže sa nechcem veľmi maľovať.
no tak sory ja som si minule zakladala nový účet v banke a tá žena sa ma spýtala, že na akú strednú nastupujem .... tak pozerám ..
nechce vyzerať staršie, uži si nevinný výzor...lebo nič nepôsobí horšie ako umelo vyrobená "20tka" ...chápeš, keď to nemáš v tvári, tak ti linka nepomôže...ja keď som mala 13 som tiež staršie chcela vyezerať, tak som ako pani si spodnú linku maľovala ceruzkou a špirálu som mala a teraz sa radšej nepozerám na tie fotky
btw. nájdi si nejakého pedofila tým budeš po chuti, minule sa starká s tetou rozprávali že s akou mladučkou babou bol mestský pedofil že vyzerala na 12
mám 23 a ksicht veľmi obdobný tomu, čo som mala v 5ich a stále si odo mňa všade pýtajú občianku, pretože celkovo vyzerám tak na 16-17. asi ti veľmi neporadím
Ja mám ten istý problém ale ako si to tu čítam tak mi to začína byť jedno zrejme je hlúpe trápiť sa pre niečo také malicherné... Proste sa na to snaž pozerať z tej lepšej stránky a život pôjde lepšie budeš sa usmievať, čo znamená že budeš aj krajšia a chalani určite viac poletia na milú peknú prirodzenú tvár než na nejaký zmachlený pokus zakryť samú seba!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ale ja rada vyzerám mlado
a ináč @puro789
» zdravie.pravda.sk/zdravie-a-preve...
Vieš čo by moja starká 73 ročná dala za to, aby vyzerala hentak mlado? (nie že by nevyzerala)
- skús sa viac líčiť, trebárs linku si daj, alebo ceruzku... ináč neviem...
menila by som, aspoň by som mala pokoj a nevešali sa na mňa samí kkti.
ale tak, ak si to želáš
make-up, rozpustené vlasy, žiadne copíky ani nič také, lepšie aj tmavšia farba vlasov a ženskejšie oblečenie, žiaden pridrbaný swag
dokáž svojím správaním že si neni malá šťanda a potom už bude každému jedno na kolko vyzeráš, a budú ťa rešpektovať aj ovela starší ľudia...
ale keď ti ide len o jedno tak si kúp čiernu ceruzku a zmachli sa
a dost mi to prekaza,ze vyzeram tak mlado
nič si z toho nerob, keď budeš staršia, budeš tomu rada
(i keď je pravda, že ja som sa týmto utešovala a akonáhle som došla do veku, že by som aj brala vyzerať mladšie, tak vyzerám zhruba na svoj vek :/
ako..ja mám 20..a tiež vyzerám mladšie..ešte minulý rok, keď som bola tehotná, tak ľudia po mne čumeli, bo si mysleli, že mám 14 a už čakám dieťa ...ale ja to, že vyzerám mladšie beriem ako pozitívnu vec ..vieš aká výhoda to bude o niekoľko viac rokov?! potom ti tie staršie vyzerajúce budú len závidieť.. ...skús to brať tiež tak.. .........a poviem ti, nejde o to či vyzeráš staršie..ja som sa chalanom vyždy páčila..i keď som vyzerala ako malá šťanda takže také blbosti nerieš.....hlavne sa správaj tak, aby si sa páčila.....výzor môžeš osrať..
Ja som si zas myslela, ze to zalozila @esmik
časom sa budeš z toho tešiť
v tvojom veku som mala skôr opačný problém
nechce vyzerať staršie, uži si nevinný výzor...lebo nič nepôsobí horšie ako umelo vyrobená "20tka" ...chápeš, keď to nemáš v tvári, tak ti linka nepomôže...ja keď som mala 13 som tiež staršie chcela vyezerať, tak som ako pani si spodnú linku maľovala ceruzkou a špirálu som mala a teraz sa radšej nepozerám na tie fotky
btw. nájdi si nejakého pedofila tým budeš po chuti, minule sa starká s tetou rozprávali že s akou mladučkou babou bol mestský pedofil že vyzerala na 12
mne v 15 tipovali 10, teraz urcite nevyzeram na 20, pocula som, ze mozem mat max.takych 15-17 rokov a tesi ma to, sama sa snazim vyzerat mladsie