O com je podla vas tato pesnicka? Ma nejaky hlbsi vyznam vsak? Nechcem vediet text, to si viem najst sama ale taketo skladby maju vacsinou taky podtext ktoremu rozumie malokto a uz som sa nad tym zamyslala minule a enviem nanho prijst
ano jedna sa o vystavbu schodov.. ide o problem stavitelskych firiem postavit dostatocne kvalitne schody mieriace az do neba.. utapaju sa vo financnych neistotach
a to, ze nejaku pesnicku prespieva kazda druha kapela je znakom toho, ze ta pesnicka o DACOM je alebo dokonca, ze ma nejaky podtext, ktoremu malokto rozumie?
podla mna ide o to, ze si mozes zvolit dve cesty. nieco robit, skusat a riskovat a nerobit nic, cakat, neskusat, bat sa, ze nieco nevyjde.... and my spirit is crying for leaving....
ide o to poukazat na rozdiel medzi tym nepokusit sa - skusat a rozhodovat sa. mozno aj zle.
there are two paths you can go by, but in the long run
theres still time to change the road youre on.
mne slova buying the stairway to heaven neevokuju anglicku verziu rytmusovych zlatokopiek, skor to, ze sa niekto snazi dosiahnut svoj ciel - kupit si cestu do neba. dosahovat schodik po schodiku. mozno je to zle rozhodnutie, necakat v istote a bezpeci na to, co sa naskytne a pocuvat the voices of those who stand looking, ved all that glitters is NOT gold
ta pesnicka je vynimocna v tom, ze ma taky vyznam, aky jej pripises. mozes si ju odovodnit akokolvek
btw, stacilo mi zadat do googlu stairway to heave meaning a hadaj, co mi vyhodilo? VYSLEDKY! staci popozerat, mozno sa ti nieco bude pozdavat viac ako moje vysvetlovanie si tejto pesnicky (tralala)
@14 dalsi trapas ...zapotis chujovinu o schodoch a este utocis do mna sudiac podla toho co mam na fotke, trapas dva by som povedala ale aj tak sa len zas budes opakovat s tym co das na svoju obhajobu takze necham tak...
@monicqa15 fotka, vyjadrovanie, zazracne Q v nicku, zatial si okrem sebazhovadenia nic neukazala.. suhlasim s tvojimi poslednymi dvoma slovami... a taguj ludi a nie cisla, ked im nieco chces..
@kolini ....... no ne mam o nic trapnejsiu fotku nez ty takze velmi by som sa neozyvala........ a moja vec ci tam mam Q, alebo X, neviem co ta opravnuje robit zo mna daco menej len za to aky mam nick a aku fotku, mozno pre vas co za kazdu cenu chcu byt najmudrejsi na svete (najma na internete lebo to je najosvedcenejsi sposob hrat sa na daco za monitorom) to je trapne, pre mna ste zas trapny vy.......
nepotrebujem aby mi dakto daval za pravdu, ani nepotrebujem nikomu ukazovat co som dokazala, co genialne som napisala, co ohromne umelecke som nafotila, to je "nieco viac" len v ociach takych ludi jak si ty...
Je to jedna z najúžasnejších piesní ktorá vznikla A to s tou verziou odzadu radšej komentovať nebudem... Normálny človek tam predsa nemôže počuť "satan" OMG Každý počuje len to čo chce
Mne sa tiež nechce veriťže by v tom bol nejaký satanistický podtón ono je umenie urobiž piesen z predu nie to ešte aby to niekto prepracoval zozadu...ja mám trochu dilemu sama ju niekedy hrám...a niektorí duchovní sú absolútne proti...avšak čítala som vyjadrenie jedného knaza ten mal k tomu zasa taký neutrálny názor vraveol že si to rád pustí ....mal rád rock.. neviem ....ale zdá sa mi to ....blbosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
podla mna ide o to, ze si mozes zvolit dve cesty. nieco robit, skusat a riskovat a nerobit nic, cakat, neskusat, bat sa, ze nieco nevyjde.... and my spirit is crying for leaving....
ide o to poukazat na rozdiel medzi tym nepokusit sa - skusat a rozhodovat sa. mozno aj zle.
there are two paths you can go by, but in the long run
theres still time to change the road youre on.
mne slova buying the stairway to heaven neevokuju anglicku verziu rytmusovych zlatokopiek, skor to, ze sa niekto snazi dosiahnut svoj ciel - kupit si cestu do neba. dosahovat schodik po schodiku. mozno je to zle rozhodnutie, necakat v istote a bezpeci na to, co sa naskytne a pocuvat the voices of those who stand looking, ved all that glitters is NOT gold
ta pesnicka je vynimocna v tom, ze ma taky vyznam, aky jej pripises. mozes si ju odovodnit akokolvek
btw, stacilo mi zadat do googlu stairway to heave meaning a hadaj, co mi vyhodilo? VYSLEDKY! staci popozerat, mozno sa ti nieco bude pozdavat viac ako moje vysvetlovanie si tejto pesnicky (tralala)
to je vtipek intelektualneho razu, nabuduce skusim nieco, co pochopia aj pokecove slecny
nepotrebujem aby mi dakto daval za pravdu, ani nepotrebujem nikomu ukazovat co som dokazala, co genialne som napisala, co ohromne umelecke som nafotila, to je "nieco viac" len v ociach takych ludi jak si ty...
a mozem si tagovat co chcem jak chcem