ahojte, mam taku blbu otazku .. skor asi na chalanov ze co si najviac vsimate na babach? alebo tak celkovo, ci si vobec vsimate co ma oblecene a podobne? lebo my baby si s tym robime starosti, aby sme vyzerali dobre a boli dobre oblecene, tak, ze si to
ja si nerobím starosti s tým aby som bola dobre oblečená. Ja sa podla možností dobre obliekam. Načo si z toho robiť starosti?
A je mi jedno že či to neikto oceńuje, ja sa teším sama zo seba keď vidím že vyzerám dobre
Samozrejme, že áno - len otázka je, čo je to byť "dobre" oblečeným/ oblečenou. Ak sa mi jej štýl páči, tak nad tým až žasnem - ak nie, tak ho ignorujem a sústredím sa na čosi iné
@1 .. nemyslela som to tak ..to 'robit si starosti' bolo viacmenej obrazne .. niekomu je to uplne jedno,ale napriklad mne na tom zalezi ..ze ako vyzeram, ale urcite by som si na seba nedala nieco, co je v mode a ja sa v tom citim zle a nepacim sa si
jedno dievča malo také nádherné oči že si každý všímal len to druhé malo zasa krásne zuby tak si každý všímal len to ale vo všeobecnosti každá by mala byť jedinečná neopičiť sa a potom si myslím že môže byť slnečným svitom a západom každého muža aj žena ktorá nemá postavu a proporcie ako trójska helena
Mne sa páči skôr taká jednoduchšia elegancia. Ziadne extrémy. A ešte mám taký názor, že človek by sa mal obliekať slušne a hlavne normálne. Nemám rád, ked nejaký človek má štýl a proste (HipHop, Metal, Rock EMO ...) sa začne tak aj obliekať ale hlavne s tým preháňať.Ale to je len môj uhol pohľadu samozrejme. :p
@darkestangel keby len to, venujem sa toľkým počinom, že sa v tom strácam, a sám seba dojmem v nejakej činnosti, napr. dávať rozumy a pritom ho sám nemať v poriadku ma baví najviac, hlavne pri ženách mi to ide, pretože pri nich strácam nie len hlavu ale aj city neznáš sa mi veľmi temným anjelom ako ťa to napadlo sa tak nazvať?
ani nie som temný anjel, moje nicky (na B. mám len tento, ale na iných weboch mám vždy iný) ma nevystihujú, a o to mi pri vymýšľaní nicku ide ale anjel samozrejme som
@darkestangel mimochodom, si prvá žena, ktorá si našla zámienku a ma tu oslovila... ja som sa videl v horúcom ľade, človek plný paradoxov, Julien Sorel, keby nebol bymyslený, iste by bol môj predok, napíšem ti správu, aby si niekto nepustil ruky na prechádzku že tu píšem od témy
Na oblečení až tak nezáleží (samozrejme nech nenosí nejaké roztrhané staré veci) hlavne nech je pekná v tvári a nech je príjemná a milá.To je aspoň môj názor ale je to veľmi rôzne to ako by si sa báb pýtala aký druh chlapcov sa im páči (niektorým bohatý, niektorým vtipný, niektorým pekne oblečený...)
Nemá byť umelina, ale zasa s mastnými vlasmi to nevyhrá. Najlepší je taký stred, zvýrazniť, to, čo je na nej krásne a hlavne nech je príjemná a milá krásny úsmev porieši tiež veľa.
Neobliekat sa prilis konzervativne/staromodne to je asi hlavne... inak mi je to viac menej jedno vsimam si ine veci ako oblecenie No a este aj to je pravda ze prilisna "umelost" je odpudzujuca- chudence niektore dievcence myslia si ze cim su umelejsie tym su atraktivnejsie ... inak ja som zastanca nazoru ze ak je zena/dievca skareda/nezaujimava do tvare, ak ma neoslovia oci, tak je vsetko ostatne zbytocne. A takisto ak je pekna do tvare (oci) - ktora je branou duse (pch-ch-ch) tak moze mat aj nejake tie akoze "nedostatky" a viem sa cez to bez mi/yhnutia oka preniest. takze z mojho pohladu s tym vela neda sa spravit.
Všímam si výšku,farbu vlasov a topánky pri neznámych ženách,ostatné ma nezaujíma.Ked už sa poznáme tak si všímam oči,úsmev a správanie. A inak oblečenie ma nejak extra nezaujíma,iba ak je nejaké výstredné tak sa nad ním pozastavím,ale je mi to fuk.
Podľa vlastným skúsenosti viem, že aj keby, neriešia, ako vyzeráš. Možno niektorí, ale tí sa zrejme o teba nezaujímajú. Keď áno, neriešia, či máš kárované s pásikavým, ako mi mama so sestrou rad vytkýnajú. Ja sa neobliekam nejako super úžasne, zvyčajne si oblečiem na seba všetko, čo sa k sebe nehodí a doteraz to nikto okrem mojich priblblých spolužiačiek ešte zo základnej neriešil. Nezáleží na tom, či si super oblečená, štíhla alebo tlstá, pekne namaľovaná alebo radšej vôbec, ale o to, aká si. A to je základ všetkého. Ak si jebnutá, aj tak budú k tebe chodiť iba jebnutí ľudia, ak si fajn, budú k tebe chodiť super ľudia.
Čo sa týka oblečenia, volila by som to, čo sadne mne, nie ostatným.Každému sa páči niečo iné. Pokiaľ ti záleží, aby si sa chlapovi páčila akémukoľvek, len aby nejaký bol, tak výstrihy, krátke sukne, obtiahnuté legíny a pod. určite takých zaujme (ak máš teda na to postavu). Ale ak sa chceš páčiť chlapcovi, čo má podobný štýl ako ty a mali niečo spoločné(ak je to niečo špecifické), obliekaj sa tak,v čom je tebe najlepšie, on si to na tebe všimne. a ako @sisooolq spomenula, ako pôsobíš ty, takí ľudia budú chodiť k tebe. Ak ti záleží ako ťa berú tí, s ktorými si aj priamo v kontakte, tiež je lepšie byť sama sebou, lebo s ľuďmi ako ty sa budeš cítiť lepšie ako pri niekom, pri kom sa musíš správať trochu inak, nebyť to proste ty. Takže záleží od toho, akých ľudí chceš zaujať, samozrejme na prvý pohľad dosť zaujmeš aj oblečením, emáci si hneď všimnú, kto je oblečený ako emák, hoperi hoperov, a tak dále..Ale samozrejme to je vec, čo sa týka vizuálnej stránky, pri rozhovore zas ide hlavne o prejav.. (Snažím sa chápať ľudí, samozrejme nieje to dokonalé, takže mýliť sa možem v čomkoľvek).
ja osobne si všímam hlavne tvár a vlasy ... z oblečenia je to zmes športoveho a vintage-moderno elegantného ( vačšinou tmavšie,sivé farby ... ladene do jednej ... ) farebné veci nejako extra nemusím
Postava, vlasy, nohy, prsia sú až niekde úplne ... Mňa žena najviac zaujme svojim vyžarovaním, inteligenciou a celkovým prvým dojmom. Ale čo považujem za najdôležitejšie sú zuby a oči. Ak sa mi nepáčia jej oči tak môže byť akákoľvek modelka...odchádzam!
Oblečenie je v týchto hodnotách až na úplne poslednom mieste...v podstate nepodstatný prvok. pretože ak je žena inteligentná tak sa nemôže ,,zhovadiť,, oblečením a ak je inteligentná a má charizmu tak muž okamžite prehliadne aj všetko ostatné!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A je mi jedno že či to neikto oceńuje, ja sa teším sama zo seba keď vidím že vyzerám dobre
ani nie som temný anjel, moje nicky (na B. mám len tento, ale na iných weboch mám vždy iný) ma nevystihujú, a o to mi pri vymýšľaní nicku ide ale anjel samozrejme som
Oblečenie je v týchto hodnotách až na úplne poslednom mieste...v podstate nepodstatný prvok. pretože ak je žena inteligentná tak sa nemôže ,,zhovadiť,, oblečením a ak je inteligentná a má charizmu tak muž okamžite prehliadne aj všetko ostatné!