No tak ja mam taky problem, mam priatela a proste pusu mu dám nemám problém poviem mu aj že ho ľúbim do očí, no keď mu chcem dať normálny bozk sekne to so mnou... viem že to chce stále sa pýta kedy mu dám jazýčkovú pusu no ja sa bojím, proste to sekne...
hm.. ako si s ním dlho? aký máte medzi sebou vzťah? dôverujete si ?
myslím, že Tvoje obavy sú neopodstatnené, hoci.. na druhej strane Ťa chápem. aj ja som len nedávno začala nový vzťah a tiež som mala obavy, aké to bude, bozkávať sa s "novým" človekom, pretože som mala dlho priateľa a bola som "naučená" na určitý štýl bozkávania s ním..
na začiatku je vždy prvý bozk trošku taký zmätený, lebo ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí a aj každý človek sa bozkáva akosi.. inak. ale po tom prvom, druhom bozku, sa zohráte a bude to krásne a nádherné.. uvidíš!!
len sa toho netreba báť.. držím Ti palce..
a odhodlaj sa čo najskôr, lebo sa pripravuješ o toľkú nádheru..
No ja som len nedavno zacal chodit s dievcatom a pred tym som sa vobec nikdy nebozkaval. Tak ked uz sme zvladali take to normalne bozkavanie, tak som jej normalne povedal, ze vobec neviem, co s jazykom... no a uz som mal ten jej v puse
uhm, skús mu to povedať na rovinu. tri mesiace je už dosť na to, aby si mu odhalila niektoré, aj menej príjemné pocity z minulosti, aby ta pochopil a nemyslelsi len ze sa sním bozkávať proste.. nechceš..
Tak dnes som to dokázala bol to krásny deň bolo nám perfektne a ešte ten bozk k tomu... a najkrajšie je to že sa mu to páčilo ďakujem vám za rady... ale aj tak nakoniec som to spravila tak že som sa nechala uniesť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
myslím, že Tvoje obavy sú neopodstatnené, hoci.. na druhej strane Ťa chápem. aj ja som len nedávno začala nový vzťah a tiež som mala obavy, aké to bude, bozkávať sa s "novým" človekom, pretože som mala dlho priateľa a bola som "naučená" na určitý štýl bozkávania s ním..
na začiatku je vždy prvý bozk trošku taký zmätený, lebo ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí a aj každý človek sa bozkáva akosi.. inak. ale po tom prvom, druhom bozku, sa zohráte a bude to krásne a nádherné.. uvidíš!!
len sa toho netreba báť.. držím Ti palce..
a odhodlaj sa čo najskôr, lebo sa pripravuješ o toľkú nádheru..
no a dnes sme boli spolu a on to skusil a ja som sa hned odtrhla potom som to skusila a zas som sa odtrhla. proste automaticky sa odtrhnem
predtym som mala priatela a velmi ma obmedzoval ked zacal citit ze ho lubim a bojim sa ze sa to bude opakovat.
neboj, tiez to zvladnes
ľúbim vás
alebo?