No jo. Vidim to na premeranie kompresneho pomeru manometrom. Treba dat dnu manometer, zvysit vykon a nasledne z toho zistis kompresny pomer. A podla toho sa budes dalej riadit
kamoška bude mat pravdepodobne podobny "problem" ak by chodila s jednym chalanom, ktory sa jej lubi...pretoze ona ma tych 160 a on tych 210 ale podla mna to neni zas az taky velky problem..su aj horsie veci...a suhlasim s tym, ze tade musi vyjst decko..takze
S nou som sa na tuto temu nebavil ... nechcem ju strasit! Keby som sa to pytal jej nepytam sa vas ... a je mi luto ze si tu panny a panici robia z toho kabaret. SAMOZREJME CEST VYNIMKAM.
LEBO:
1. S byvalou partnerkou som zazil zraneniie jej pohlavia a ta mala pindu hodne velku.
a po
2. Taketo zeny v dnesnej dobe rodia cisarskym rezom. Priklad kamaratovej manzelky, ktora je vecsia od tej mojej.
A dakujem, tym, co aspon chceli poradit. Ale zatial ste mi este neporadili
UFF ... určite to bude v pohode .... nech ide ona hore a nebude ju to bolieť ... alebo možno len trošku .... alebo skus najskor pomalinky ist dnu ... a uvidiš .. ona ti určite da najavo či "to" bolí či nie ... nemaj strach ...
Pošva je tak prispôsobiteľna že by vôbec nemal nastať žiadny problém aj ked to na prvý pohľad tak nevyzerá. A okrem toho, dobré nebýva vo veľkom balení.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
je možné že ju to bude bolieť ale nie koli tvojim rozmerom. aj menšie penisy vedia bolieť. skús a uvidíš
ci si zabudol?
LEBO:
1. S byvalou partnerkou som zazil zraneniie jej pohlavia a ta mala pindu hodne velku.
a po
2. Taketo zeny v dnesnej dobe rodia cisarskym rezom. Priklad kamaratovej manzelky, ktora je vecsia od tej mojej.
A dakujem, tym, co aspon chceli poradit. Ale zatial ste mi este neporadili
chápem ťa ...
Ako možme my vedieť či ju to bude bolieť?
a samozrejme sa podeliť o výsledok.... lebo teraz sme na to, či to ide, nadržaní ako babatka na kakavko
... je mi ju ľúto
Ja nerozumiem, o čom je vaša komunikácia ?