Priamy prierez od krku cez hrudnik, plexus solaris, brusne svalstvo az ku genitaliam, bodnutie do lavej komory srdca s naslenym zatocenim v snere hodinovich ruciciek o 720 stupnov a napokon schladenie koncatin na -60 stupnov celzia s naslednou dezintegraciou extremu.
ano suhlasim s johnny deppom a chlapcenska vonavka toje vazne to ke didem po ulici a prejd echalan co ma taku fajnovu vonavku tak by som hned po nom skocila
uu takze vôňa to je jasne...a zboznujeeeem biele kosele tak napoly rozopnute letnee... plaáááž k tomu... hryzenie...(ale zasa nie moc drsnee)na krkuu...na uskuu....vrrr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale inak co ja viem..asi pekny chalani
ano a este mam strasne rada ked chlap smrdi po cigaretach.. daka deformacia z toho ze otec fajci asi
Možno znak vrodenej závislosti na nikotíne vštepenej tým, že otec fajčil počas maminho tehotenstva ...
ale funguje len od môjho priatela hehe
To podľa mňa fakt nie je ok, keď idem na 3-4 metre od nejakej ženskej a napriek tej vzdialenosti ma z toho závanu až rozbolí hlava ...
2. zrýchlený dych (nie môj)