Ahojte Mám menší problém.Teda dosť veľký. S priateľom sme spolu asi pol roka. Ja som panna a on je tak isto panic. Nespávame spolu,len sa občas tak hráme,dráždime,občas príde ten orál a tak.. No neviem čo sa stalo ale ked sme spolu boli naposledy asi
@lenkaska1 no dosť ma to vydesilo kedže sa mi to stalo prvý krát a určite to bolo aj priateľovi dosť neprijemne ale dufam že nabuduce to už nebude lebo to by bol dosť problém
to sa stáva občas, je to aj vecou hormónov aj stresu či dostatku tekutín a podobne, môže sa to stať keď sa to so vzrušovaním preženie a už sa ide na vec po niekoľkýkrát za deň. treba sa napiť poriadne, trošku rozptýliť niečím iným...
@depropex mňa sa tiež dotýka ked niekto takúto pičovinu vypustí z úst. Predpokladám, že asi som potom tiež žena, ktorá potrebuje každý rok iného vtáka...
Akože vážne toto myslíš?
@depropex neviem či si chcel byť za každú cenu drsný či čo... ale sorry, nebol si... :happy: mal by si sa prestať pohybovať v spoločnosti takých žien, ak máš také názory/skúsenosti...
aby si vedel čo je to tá "normálna žena".
alebo sa zaľúbiť na to aby si pochopil to aké sú ženy... ale zaľúbiť do tej správnej. možno vtedy nebudeš vravieť také nezmysli. :happy:
boze ludia clovek zacne trollit trosku a uz sa poseriete z toho @karoltiskot akože vážne nie
@luuci ono keby je to aj moj realny nazor tak by som to nepovazoval za odveci. moje skusenosti so zenami ktorych nebolo malo ( ako som big kasanova napiste mi to aspon 5ti lebo vy ste ziadnu nikdy nemali) boli take ze sa povazujem uz za extremne naivneho hlupacika ze vobec verim v zenu ktora rozhodne nieje normalna, lebo normalne zeny su tie ktore denne stretavam a s ktorymi som mal docinenia uz dost. A tieto "nenormalne" su bud zadane , casto s debilkom co si ich nevazi a asi im robi dobre ze je pre neho handra alebo stastne zadane alebo proste hocico, kazda ma nejaky problem a hacik, az je to smiesne
@depropex tvoje skúsenosti so ženami ktorých nie je málo... čiže si mal veľa žien ktoré sa na teba vykašlali a začali spávať s iným chlapom...ty proste nevieš čo je to normálna žena, ešte si takú zrejme nemal. ale píšeš čo normálna žena potrebuje...
@depropex písal som to už viacerým tu. Ak niekto provokuje schválne stupídnym názorom, prečo sa čuduje, v horšom prípade baví na tom, že vyvolá reakcie?
Vieš, že ja sa rád do premýšľania obúvam, ak mi dáš návod na to ako rozpoznať trolling od skutočnej stupidity tak sem s ním, ale kým ho nemám, bohužiaľ sa nad každou stupiditou budem musieť posierať rovnako a musíš uznať, že moja chyba potom nie je ak sa omylom posieram nad trollingom.
@karlotiskot calm down bro, beries to nejako prilis vazne
paci sa mi ze si uvazujuci jedinec ale ja som tym posieranim nenaznacoval tvoju prehnanu reakciu ani nic, na reakciach sa bavim, som velmi zly pripad proste mna sa nijak nedotyka cokolvek co tu niekto o mne napise, uz vonkoncom nie pokial trollim, viem, primitivna zabavka urcite za to zhorim vo veganskom pekle a budem kazdy den jest iba sojove karbonatky, mekac bude mat burgre z tofu a kava bude iba spaldova
@karlotiskot nahlas som za zrehotal ze som asi zobudil pol domu soráč bratmm moj mozog je jednoducho nastaveny , uz to asi tazko budem menit, ze si karlo, nie karol
@depropex Zas no nebaví ma to vysvetľovať, ale väčšina mojich reakci pôsobí prehnane, to proste ignoruj, je to len môj štýl vyjadrovania, inak som vcelku vyrovnaný človek, pre niektorých dokonca pôsobím ako človek, ktorého nič nenadchýna, nič sa ho netýka a nevie ani prejaviť poriadne emócie. Možno preto keď otvorím papuľku tak to vyznieva ako keby hromy blesky zosielam, ale v podstate len kompenzujem svoje inak neprejavujúce sa ja a kým ma niekto nenaserie ako napríklad včera jeden kurviak namastený lenivý pokrytecký tak ani vo vnútri neprežívam zrovna také vášne ako to pôsobí. Rozhodujúce sú asi pri mne slová grcať, grcanie, napína ma a podobne, vtedy už začínam niečo aj vnútorne viac cítiť a dostávam sa do ráže.
A hej je to primitívna zábavka podľa mňa tiež, len no, prečo potom sa čudovať nad inými keď sa na nich vlastne primitívne zabávaš? Ale tak čo už, šak každý máme vývoj svojho myslenia vo svojich rukách a asi každý potrebuje trošku primitivizmu, ale ja osobne radšej preferujem na takýto druh zábavy radšej posedenie pri Cyanide and happiness
@karlotiskot pekný sloh človeče inu ja som tiež taký ale ja som asi aj taká povaha, som dosť temperamentny ako som si uvedomil. cize obcas len naoko vybuchnem , obcas sa ozaj lahko naseriem. a primitivne je len to co za take uzname, vsetky nase ciny su nam samym vlastnejsie nez niekomu cudziemu.
CAH je klasika, tym sa neda pohrdnut, dick figures boli tiez bombovy, hlavne ich prve diely boli narez
a do mojich snov radsej nechod, ja som zvlastny typ akcneho cloveka ktory v snoch nieje obetou ale lovcom, ja bubakov chytam, strielam, lamem im koncatiny. Inac som taky tichy chlapec
Krteček zase : hej big kasanova asi taký aký je milionár : :
Pekne si pocvič s kožkou hore dole a chod spinkac ...
zase sa bude hrať na drsnačika a ho bude dobre pučkať za klávesnicou
(ked budeš s babou bývať, vecer spolu zaspavať rano vstavat, hadať sa o tom že si zase neumyl riad a že si nenakupeu potom povedz že si vystriedal žien, nie nejake 15 ročne piče čo si snimi bol mesiac a pol zlanaril ju na sladke recicky o amerike a otom aky si milonar , po týždni ti dala a ked si prisiel na 4 rande pešo a na 6 si od apuho požičal 306 a siel do mc. donaldu na hambáč za gastráče zistila že si tragéd a zduchla radsej za deviatakom ktorí ju ponatriasal jak opicu)
@purenarcissism ok tak ja by som sa nepozastavila, keby sa to stalo len raz (dost vnimam aj cyklus ohladne tohto, to neviem ci si slecna uvedomuje vzhladom na nizky vek a jeho moznu nepravidelnost)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
To sa stáva.
@2
Akože vážne toto myslíš?
aby si vedel čo je to tá "normálna žena".
alebo sa zaľúbiť na to aby si pochopil to aké sú ženy... ale zaľúbiť do tej správnej. možno vtedy nebudeš vravieť také nezmysli. :happy:
@luuci ono keby je to aj moj realny nazor tak by som to nepovazoval za odveci. moje skusenosti so zenami ktorych nebolo malo ( ako som big kasanova napiste mi to aspon 5ti lebo vy ste ziadnu nikdy nemali) boli take ze sa povazujem uz za extremne naivneho hlupacika ze vobec verim v zenu ktora rozhodne nieje normalna, lebo normalne zeny su tie ktore denne stretavam a s ktorymi som mal docinenia uz dost. A tieto "nenormalne" su bud zadane , casto s debilkom co si ich nevazi a asi im robi dobre ze je pre neho handra alebo stastne zadane alebo proste hocico, kazda ma nejaky problem a hacik, az je to smiesne
Vieš, že ja sa rád do premýšľania obúvam, ak mi dáš návod na to ako rozpoznať trolling od skutočnej stupidity tak sem s ním, ale kým ho nemám, bohužiaľ sa nad každou stupiditou budem musieť posierať rovnako a musíš uznať, že moja chyba potom nie je ak sa omylom posieram nad trollingom.
paci sa mi ze si uvazujuci jedinec ale ja som tym posieranim nenaznacoval tvoju prehnanu reakciu ani nic, na reakciach sa bavim, som velmi zly pripad proste mna sa nijak nedotyka cokolvek co tu niekto o mne napise, uz vonkoncom nie pokial trollim, viem, primitivna zabavka urcite za to zhorim vo veganskom pekle a budem kazdy den jest iba sojove karbonatky, mekac bude mat burgre z tofu a kava bude iba spaldova
a vsetci tam budu z birdzu
A hej je to primitívna zábavka podľa mňa tiež, len no, prečo potom sa čudovať nad inými keď sa na nich vlastne primitívne zabávaš? Ale tak čo už, šak každý máme vývoj svojho myslenia vo svojich rukách a asi každý potrebuje trošku primitivizmu, ale ja osobne radšej preferujem na takýto druh zábavy radšej posedenie pri Cyanide and happiness
CAH je klasika, tym sa neda pohrdnut, dick figures boli tiez bombovy, hlavne ich prve diely boli narez
a do mojich snov radsej nechod, ja som zvlastny typ akcneho cloveka ktory v snoch nieje obetou ale lovcom, ja bubakov chytam, strielam, lamem im koncatiny. Inac som taky tichy chlapec
Pekne si pocvič s kožkou hore dole a chod spinkac ...
zase sa bude hrať na drsnačika a ho bude dobre pučkať za klávesnicou
(ked budeš s babou bývať, vecer spolu zaspavať rano vstavat, hadať sa o tom že si zase neumyl riad a že si nenakupeu potom povedz že si vystriedal žien, nie nejake 15 ročne piče čo si snimi bol mesiac a pol zlanaril ju na sladke recicky o amerike a otom aky si milonar , po týždni ti dala a ked si prisiel na 4 rande pešo a na 6 si od apuho požičal 306 a siel do mc. donaldu na hambáč za gastráče zistila že si tragéd a zduchla radsej za deviatakom ktorí ju ponatriasal jak opicu)
matarpadesiat a vyšmatlane polobotky...
Tak ked na tie jeho kokotiny sa už nedá pozerať
@40 gratulujem, tlieskam a všetko okolo
a inak @willbebetter inak ja som celkom že žena a keby sa mi toto stane tak sa nad tým viac než pozastavím