Prdíte pred svojim chlapcom? Ja mám vzťah polroka a stále vpiatok idem knemu a vnedeľu domov.Hanbim sa predním prdieť a preto sa za celý víkend neviem ani vykakať boli ma brucho a proste hroza.Idem si sem tam na wc prdnúť ale presne vtedy mi netreba
@2
A spomenula som si ako mi môj muž hovoril že : ,, v noci som bol cikať, vrátil som sa a niečo tu smrdelo, zdvihol som tvoju perinu a bolo to od teba "
neber to tak vážne. keď ti ujde, tak sa nič nestane a on to určite zobere úplne normálne ---iba že by nebol normálny, ale to by si s ním nebola pol roka
Tak my sme spolu byvame, cize nehanbim sa ist na zachod ani si prdnut, jako neze by sme sa predbiehali kto to da hlasnejsie, ale ked sa to stane tak neriesime ved je to prirodzena ludska potreba.. a takisto to bol aj ked sme boli spolu len pol roka, podla mna to neries tak a urcite nezadrziavaj dva dni velku potrebu preboha
Tak sa nehambi, mne to u byvalej nikdy nevadilo... Takze ak je normálny nemoze mu to vadit... Ved je to uplne normalne , ale ked som bol este maly chlapec tiez som bol ako ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A spomenula som si ako mi môj muž hovoril že : ,, v noci som bol cikať, vrátil som sa a niečo tu smrdelo, zdvihol som tvoju perinu a bolo to od teba "
a to tak často a nahlas prdíš?
ja som síce prasa,ale bolo by mi to fakt čudné pred niekym si prdnúť
@zajacik26 To bol ironický vtip že?
to je jake divne
ale hovoril mi ze prdim ked spim...
....