vyznieva to veru tak ako napisala @snehovavlocka keby nebolo textu neni kniha.. keby nebolo sexu neni vztah? ... pre niekoho mozno nepredstavitelne ale ved moze byt aj vztah bez sexu
@Pern ík sa mýli! Čistý vzťah, teda bez sexu, založený na inom princípe ako vzťah kamarátsky, môže fungovať aj bez toho, aby bol podmienený nedotknutosťou zúčastnených a prísnou cirkevnou výchovou. Vzťah bez sexu je skutočný vzťah, nepodlieha zaužívanej schematickej predstave o fungovaní párov. Ak partneri dosiahli dostatočnú vývinovú úroveň, vedia sex nahradiť inými, krajšími záležitosťami, nevynímajúc erotiku.
@Radiophonic Súhlasím, pokiaľ pod pojmom "sex" myslíme doslovne zasunutie stoporeného penisu do pošvy partnerky, tak áno, vzťah bez sexu fungovať môže.
no vzťah bez sexu nebude plnohodnotný ale určite nie ako kniha bez textu. lebo ten text tvorí knihu, je jej najdôležitejšou časťou. a sex nie je na vzťahu najdôležitejší
Ja si myslim ze vztah bez sexu je skor ako kniha bez pekneho obalu alebo tak nejak....
Pozrite... ti co ste sami nariekate ze nemate sex alebo ze nemate niekoho blizkeho ? Ked si predstavujete niekoho koho lubite predstavujete si ako ho sukate alebo ako ho obimate, hladkate za vlasy a tak ?
ti ktorych vas opustili a plakali ste.... plakali ste preto, lebo uz s danou osobou nebudete mat sex? URCITE NIE ! Plakali ste, lebo vam budu chybat jeho dotyky, jeho slova, jeho pritomnost vo vasom zivote....
Takze vlastne je sex az taky dolezity ? Urcite nie A dovolim si povedat, ze ktorykolvek pocit ktory vychadza zo srdca je ovela prijemnejsi ako ten, ktory vychadza viete odkial
hlupost, vztah moze byt aj bez sexu celkom zaujimava "kniha"... skor by som to povedal tak ze vztah z dobrym sexom je ako dobra kniha v ktorej su aj ilustracie!
vztah moze fungovat bez sexu, ale sex ho upevnuje a spaja dvoch ludi este viac...avsak urcite by som ho neprirovnala k textu knihy, skor k viazaniu knihy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale nie bez erotiky a intimity.
inak skôr by som povedala možno, že ten sex je textová úprava alebo obálka alebo viazanie, ale nie ten samotný text....
Pozrite... ti co ste sami nariekate ze nemate sex alebo ze nemate niekoho blizkeho ? Ked si predstavujete niekoho koho lubite predstavujete si ako ho sukate alebo ako ho obimate, hladkate za vlasy a tak ?
ti ktorych vas opustili a plakali ste.... plakali ste preto, lebo uz s danou osobou nebudete mat sex? URCITE NIE ! Plakali ste, lebo vam budu chybat jeho dotyky, jeho slova, jeho pritomnost vo vasom zivote....
Takze vlastne je sex az taky dolezity ? Urcite nie A dovolim si povedat, ze ktorykolvek pocit ktory vychadza zo srdca je ovela prijemnejsi ako ten, ktory vychadza viete odkial
"" Vytiahol som ho po 5tich minutach ale drzat za ruku som ju chcel vecne a nikdy som nemal dost""