Aký máte názor na takéto vzťahy? Myslíte si, že ked tam obaja vbehnú so silnou vášnou, že sa do seba časom aj zamilujú, alebo to skončí len sexom? Píšte aj vlastné skúsenosti
tak toto môže fungovať podľa mňa len vtedy, keď obaja chcú len sex a nič ich nepresvedčí o opaku. často to býva vtedy, keď chcú obaja zabudnúť na niekoho koho milujú/milovali.lebo inak tomu celkom neverím, že dvaja ľudia spolu môžu mať sex ako králiky a ani časom nič necítiť.
ale nezáväzný sex je u mňa niečo iné ako voľný vzťah..
jeden cíti niečo, druhý nie...a potom si poviete, že letný flirt je fajn, ale nie je, lebo ste chceli niečo viac, a dúfali ste, že sa to zmení na vzťah, alebo aspoň niečo také, podobné...nestane sa, a vy umierate...srdcom. A potom ste späť...nikdy viac
ja teraz mám sex s hocikým a mám v piči , nepodvádzam nikoho takžeee a kedy ako .. v apríli či kedy som sa z jedným pojebala a ptm sme spolu boli boli nejaký ten čas .. a teraz .. tiež z jedným a to bolo o srande , najprv sme sa rozprávali a proste flipy boli, neľutujem to .. riadim sa horoskopom
uz aj take bolo a aspon ja som chcela riesit niečo viac.. vzdy chcem riesit niečo viac take niečo by ma nebavilo.. ale myslim si ze viem dosiahnuť aby ten clovek mal na mna slabosť a casom by urcite chcel niečo viac aj on keby to pokracuje
Ak by som si mala vybrať medzi klasickým vzťahom a vzťahom na voľno, tak určite to druhé. Nedokážem sa viazať, ale to zas neznamená, že keď sa na niečom dohodnem, tak to nesplním.
Voľné vzťahy sú o tom ... že sa stretnú dvaja ľudia ktorí to chcú... užijú si... a sú dobrí kamaráti prípadne trocha bližší... ale nieje to láska... je to v podstate milenecký vzťah... ale nevylučujem že by to mohlo skončiť láskou ... pokiaľ sa do niečoho takého pustia osoby ktoré na to "nemajú žalúdok" tak to skončí trápením a depresiami... to je môj názor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale nezáväzný sex je u mňa niečo iné ako voľný vzťah..
To naco? ked chcem sex tak budem len šukať a nezaujima ma ziadny vztah ani laska letna , zimna , jarna.