Radšej som to zmazal nebudem tu rozoberať svoju minulosť, ale kludne hlasujte v ankete či by ste boli ochotní mať vzťah s cigánkou keby bola peknučká jak obrázok.
omg!! do fitka chodi jeden chalan.... a on je bud rom alebo proste odinakadial ale vyzera tak romsko/exoticky.... a na prvy pohlad je to . typicky gymovy obrovsky, svalnaty chalan... ale ja uplne zboznujem jeho workouty (robi aj dost podobne sety ako ja ale omnoho viac popici taky intervalovejsi vybusnejsi styl) a do toho nejake boxovejsie prvy a uplne ako..... nemozem na neho necumiet :/ ( a je nas tam viac takych, este jeden zaujimavy arabsihe chalan minule na neho civel s podobnym udivom ako ja) a to fakt ako ja si velmi autisticky cvicim ze sledujem len seba v zrkadlach nie inych vobec ale on
A celkovo ten chalan ma strasne mojo navyse, taky pohlad ze by som mu hned dala moje zalozne kluce od bytu, nech mi strazi
cim som chcela povedat ze take typy ma obecne nepritahuju a na prvy pohlad ani non nie ale napr. viem si predstavit ze by som s nim randila milerada DDD
coz vlastne tato picovina ma ako validovat @6 this
@Riddler@dreyjir@Lawey lebo sme na slovensku, kde žijú prevažne netoleratní obmedzenci, ktorí sa na vás zato budú pozerať cez prsty (v poslednej dobe je takých už menej ale stále je ich dosť) a ktovie ako by na to reagovala vaša rodina, alebo kamaráti.
@xxar3s je mi u prdele ako by reagovala moja rodina a priatelia (znie to prilis sirokolaktovo hej, ale verím žeby ma akceptovali a moje rozhodnutia a arguzmentáciu. Pokial nie, je to ich rozhodnutie a to im neberiem, ale neznamaná to žeby to afektovalo moj intimny/partnerský život) a hlavne isto nemám priatelov ktorý byniečo proti toomu mali a ak nietko z rodiny tak len mozno v ramci nejakej overprotectivness, prvotne, ale isto by tomu clvoeku dali sancu sa ukzaat ze je super
@xxar3s a ak nemám tak čo mi môžu? a ty s nimi bývaš alebo prečo im dávaš možnosť ti riadiť život? Alebo ich a ich názory používaš len ako excuse na to ze si slaboch a nedokazes si sam pred sebou zastať svoje rozhodnutia
Ja sa asi vydám do rodiny ktorá je z polovice rómska a čo? Vôbec nad tým nepremýšľam, to že sa nad tým takto pozastavuješ je len odraz toho ako to vnímaš
K rodičom, chce to čas, pri mojich veľa času, čo je ironické lebo ja som ešte tmavšia ako môj frajer
@lawey stále by ma teoreticky mohli vydediť (to by ma až tak netrápilo). ale chcem mať s dobré vzťahy s rodinou veď sú to moju rodičia oni pre mňa spravili oveľa viac ako ja pre nich a ja ich mám za to rád a určite si s nimi nechcem pokaziť vzťahy...
ale horšie je ako to vníma naša spoločnosť. keby sme žili v tolerantnejšej krajine napr. USA tak by to bolo o inom.
S cigánkou? Nie fakt nie... nejde o etnikum až tak aj keď aj to hrá rolu, ale proste genetika nepustí a stále to je cigánka... genetický materiál sa prenáša aj generácie, a naozaj nebudem trpieť to že sa náhodou narodí decko ktoré bude lenivé,mať tendencie k násiliu atď... lebo pradedo bol chuj
@ceciak lol vies co, ja by som to riskla, lebo keby sa mi narodi dieta, co bude mat nenormalny talent k hudbe a tancu, len preto, ze je romske, aj ked cela rodina mojho romskeho partnera je na to drevena, tak preco nie Okrem toho neviem, o akej genetickej lenivosti hovoris, to si si asi pomylil s belochmi, co si na vsetko zhanali otrokov lebo kocovat a venovat sa remeslam mi ani trochu neevokuje v hlave lenivost. ty genetika
@kakofonicka bejvávalo čo sa kočovania týka... už dlhu iba využívajú diery v zákonoch a uľahčujú si svoj pohodlný život výhodami ktoré majú... prepáč vo mne to evokuje lenivosť a áno možno som aj rasista whatever nemám ich rád... drvivú väčšinu
@ceciak stat im robi ustupky, lebo im zobral ich zivobytie, zakazal prirodzeny sposob zivota a urobil hovno pre to, aby sa asimilovali do spolocnosti. aj ked to tak nevidis, cez tvoj nie mozno ale urcite rasisticky pohlad su iba obetami systemu a je mi luto kazdeho jedneho dietata, co sa narodi do osady, lebo moje byt hocijako mudre a talentovane, ale ma takmer nulovu sancu zit normalny zivot. potom tu mame trebars olasskych ciganov, no tam by som sa vydat chcela do tych prachov a potom tu mame normalnych romov, co s nami chodia do skoly, co s nami pracuju, vacsina z nich su slusnejsi a pracovitejsi ako hociktory “biely”, ktoreho poznam. a ty mas ako historicky prehlad celej rodiny tvojej priatelky? ze ci nahodou nemala v rodina SS-ka, nejakeho udavaca za cias komancov, psychopatov, vrahov a podobne? ci pri beloske ti je jedno, aky ma geneticky material?
btw, poviem ti obrovske tajomstvo, lebo v skole si to asi nepocul. tvoje spravanie je to velmi vysokej miery ovplyvnene vychovou. ano, mozes mat sklony k agresivite, ale pokial ti vychova a prostredie, v ktorom vyrastas vstepi, ze agresivita a nasilie nic neriesi, prave naopak, clovek je to vo vacsina pripadov schopny regulovat. ved vsetkych nas obcas nieco naserie, ja poznam aj vela bielych, co doma nieco rozdrbu, ked maju nervy. aj takych, co doma rozdrbu partnerky, ked maju nervy. tak sa neodvolavaj prosim ta na genetiku. jedine, co uznam je, ze maju iny temperament, no to maju aj Taliani. kks, dokonca ja mam iny temperament. ale este stale som nikoho nezabila a ani nedobila a to mi ver, ze dovodov a prilezitosti som mala vela.
a k tomu, ze maju pohodlny zivot sa ani nevyjadrujem, ty s tvojou privilegovanou bielou ritou by si ich pohodlny zivot nevydrzal zit ani tyzden
Nie, pretože všetci rómovia z okolia sú temperamentní, energickí a proste úplný opak mňa. A ja som neskutočne pomalá, zdechla v 80%času pokojná, tichá, takže si neviem predstaviť žiť s temperamentným človekom. O_o
A áno no, odpichla som sa od Rómov vo svojom okolí (je to asi trochu stereotypné) ale neviem si predstaviť kde inde by som mohla spoznať potencionálneho partnera.
Nie. a úplne súhlasím s @ceciak žijem na východnom Slovensku a vidím, čo to je s nimi za bordel. Drvivá väčšina z nich sú neprispôsobivé indivídua, ktoré ani nemajú ochotu pracovať, pretože štát sa o nich postará.
@mariquittka ako myslíš ,,čo nato ani nevyzerá?" Akože bieleho? to je ako keby si napísala ,,ved ja by som chodila aj s černochom, keby bol biely blondiak s modrými očami"
@riddler
čo sa tak nespráva ako väčšina, a väčšinou presne tí, čo zapadajú a nežijú v osadách sú ako bieli len s tmavšou pleťou, starajú sa o seba, niekedy to nie je ani rozoznať
@kakofonicka Hmm ako im štát robi ustupky, aké im zobral zivobytie, ako zakazal prirodzeny sposob zivota? a urobil hovno pre to, aby sa asimilovali do spolocnosti? nedávajú sa milióny € do riešenia rómskej otázky? Ale snaha musí byť obojstranná, čo nie je, žiaľ
Skôr nie, ako áno..ale nie preto, že by mi nejako vadili, ale jednoducho ma nepriťahujú.. Za život som videla možno dvoch-troch takých, čo sa mi páčili
Už som si myslel,že zase niečo od Christiana Tak neviem,skôr by som sa nepozeral na to,či je krásna ako obrázok,skôr by som pozeral na to,či má normálnu rodinu,je slušná a takéto veci.Samozrejme je aj dôležité aby ste si spolu rozumeli,no ak to obaja cítite rovnako,tak tam už nie je o čom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A celkovo ten chalan ma strasne mojo navyse, taky pohlad ze by som mu hned dala moje zalozne kluce od bytu, nech mi strazi
cim som chcela povedat ze take typy ma obecne nepritahuju a na prvy pohlad ani non nie ale napr. viem si predstavit ze by som s nim randila milerada DDD
coz vlastne tato picovina ma ako validovat @6 this
Ale veď aj ja som si to takto idealizoval, ale potom som z toho radšej vycúval :/ asi to bolo odmňa sebecké, ale čo už no...
K rodičom, chce to čas, pri mojich veľa času, čo je ironické lebo ja som ešte tmavšia ako môj frajer
ale horšie je ako to vníma naša spoločnosť. keby sme žili v tolerantnejšej krajine napr. USA tak by to bolo o inom.
btw, poviem ti obrovske tajomstvo, lebo v skole si to asi nepocul. tvoje spravanie je to velmi vysokej miery ovplyvnene vychovou. ano, mozes mat sklony k agresivite, ale pokial ti vychova a prostredie, v ktorom vyrastas vstepi, ze agresivita a nasilie nic neriesi, prave naopak, clovek je to vo vacsina pripadov schopny regulovat. ved vsetkych nas obcas nieco naserie, ja poznam aj vela bielych, co doma nieco rozdrbu, ked maju nervy. aj takych, co doma rozdrbu partnerky, ked maju nervy. tak sa neodvolavaj prosim ta na genetiku. jedine, co uznam je, ze maju iny temperament, no to maju aj Taliani. kks, dokonca ja mam iny temperament. ale este stale som nikoho nezabila a ani nedobila a to mi ver, ze dovodov a prilezitosti som mala vela.
a k tomu, ze maju pohodlny zivot sa ani nevyjadrujem, ty s tvojou privilegovanou bielou ritou by si ich pohodlny zivot nevydrzal zit ani tyzden
A áno no, odpichla som sa od Rómov vo svojom okolí (je to asi trochu stereotypné) ale neviem si predstaviť kde inde by som mohla spoznať potencionálneho partnera.
čo sa tak nespráva ako väčšina, a väčšinou presne tí, čo zapadajú a nežijú v osadách sú ako bieli len s tmavšou pleťou, starajú sa o seba, niekedy to nie je ani rozoznať
Ale snaha musí byť obojstranná, čo nie je, žiaľ