je to fajn, taky relax, a zevraj to neni take skodlive ako cigarety na priklad... A chutia mi skoro vsetky prichute, hlavne jablkova, alebo aj mätova je super
podľa mňa je každá príchuť lepšia ked do vázy (tam kde sa dáva voda) dáte namiesto vody džús alebo čaj v podobnej príchuti ako máte tabak. pár krát som to skúšala a je to fakt dobré odporúčam
Uz ne.Podla mna je to kktina vzdy ma stoho akurat taj bolela hlava.Takze sme vodnu racej predali a kupili sme za to radsej neake flase a zacali sme pit
nechce niekto kupit? stala 60€ ale ja ju predam za akciovu cenu neuveritelnych 30€ a ak snou nebudete spokojny mozete ju do 30dni vratit a cenu vyrobku vam vyplatime
Ja som si kupila tiež nedávno, ale ešte som ju ani nepokrstila. Ani neviem prečo, ale je nám jednoduchšie zasjť do čajovne a tam fajčiť. Najlepšie je podla mna čokoláda-mentol alebo granátové jablko
Nenávidím akýchkoľvek fajčiarov! To už radšej nech niekto občasne žerie (zdôrazňujem tento spôsob požívania) trávu, než fajčí čokoľvek. Aj kurvy mám radšej než fajčiarov.
@33 v podstate vravis ... ze cloveka ktory napr. pomaha chudobnym ludom , vari bezdomovcom , dava hracky do detskych domov by si nenavidela lebo by fajcil ?
vodnú fajku vlastním (predchvíľou som dofajčila ) mrte mám rada ten dym a hlavne príchuťe sú božské a nenahraditeľné *mňaaaam* najradšej mám matu a višňu či spolu alebo oddelene to je jedno najlepšie tabaky sú to aaa v každom prípade mi vôbec nechutí vola a kapučíno(sory neviem ako sa to píše ) a najlepšie že krabička tabaku obsahuje iba 0.05 mg nikotínu (podľa tabaku) lebo sa tam dávajú čerstvé sušené listy a dym nieje horúci tak nedráždi sliznicu (ževraj matový tabak aj potlačí zápal hrdla ) takže asi toľko k vodnej
a ešte ak sa dá do suchého tabaku v ktorom nieje dostatok melasy med taktiež sa tam znižuje množstvo nikotínu lebo sa to viiacej prerieďuje a ešte to platí aj s mliekom namiesto vody (ale to ja osobne nemusím nemám rada mlieko) ale samozrejme ak sa tam dá namiesto vody lepšie filtruje tam to množstvo škodlivín
neskúšal som to a ani nebudem jednak z toho nemám dobrý pocit a jednak som prednedávnom čítal článok, že bolo vedecky dokázané, že fajčenie vodnej fajky je 10x škodlivejšie než fajčenie cigariet....
@natuska6262 nedám do úst cigarety, lebo sa mi hnusia... a už vôbec nie toto.. nikdy to nechcem vyskúšať, fakt sa mi to hnusí... aj cigarety aj toto čudo..
@tomice27 toto by sa asi aj mne hnusilo ,i ked neviem no ja sa toho stranim radsej ,ved vies a mas pravdu ...neskusaj ani obycajne cigarety ...zbytocne ,co by ta to potom lakalo
vodnica mi chutila asi tak dva tri tyzdne potom ma to prestalo bavit radsej cigarety a dost to siaha do penazenky stale nove uhliky tabyky cigarety ta vidu lacnejsie a je pravda ze menej skodia
Tak vám poviem, rada by som si chránila vlastné telo a bola zdravá .. ale smola .. je mi jedn oako veľmi to škodí .. milujem chuť jahôdkového tabaku a takisto aj mäta-citrón ... neskutočná slasť ..
čo dodať vodná fajka je to najlepšie čo "doma máme" zapálim si ju či z dlhej chvíľe alebo na relax, z kamarátmi v podniku, na chate, u mňa doma. Som hrdý na to že vlastním vodnú fajku...volám ju nezábudka . Ja osobne odporúčam tabak z príchuťou vanilky Milujem vanilku a k tej škodlivosti na trhu sú aj beznikotínové herbálne tabaky ktoré sú tiež chutné ako tie nikotínové... Ak chcete radu, ako si vychutnávať vodnú bez zbytočného škrabania v krku dajte do vázy ľad, a studenú vodu Ach som si iba chute spravil
ste trapny...citali ste 1 clanok od vedcov ktory k tomu maju nenavistny postoj a pouzili nerealne udaje (teplotu uhlikov urcili nad 500 stupnov celzia-bezne maximalne 200 pri dobrom prisune vzduchu-ak mate tarbus tak nehrozi) -pri cigaretach je to teplota nad 1200 stupnov celzia...pri spalovani sa uvolnuje asi 20x viac tazkych kovov a dehtu(ktory sa pri vodnikovy filtruje cez vodu) takze samy usudte co je zdrave a co nie...kazdopadne to vraj zvacsuje kapacitu pluc...ja sam som pocitil nieco podobne odkedy ju fajcim,velmo mi chuti hlavne Slivka tabak ale aj Hrozno,jablko,SKORICA -mnaaam...,visna atd....a hlavne- KTO NESKUSIL A NIEJE VEDEC NECH TU NEPINDA...kazdy si to sam skuste a potom mozete povedat ze vam nechutila-nic viac nic menej ...odporucam sam mam jednu malu a s kamaratmi si radi zapalime (7 dalsich ju ma a vsetci zijeme takze tak zle to nebude xD)...prajem prijemne chvile stravne v miestnosti so zavretym oknom a vzduchom hustoty a farby mlieka
a este jedna vec...nikto z tych co poznam necitia fyzicku zavislot (teda taku ako u drog-ze grcate a citite sa hrozne pri nedostatku svojej drogy)...po case sa dostavi ale iba psychicka-proste si to natolko oblubite ze si bez nej neviete predstavit chatovacku cez leto ani nic podobne ...
a dnes som skusil novy tabak znacky Paladin (su lacnejsie-lebo su v kelimkoch dovazane...ale zato mal ovela lepsiu fazonu aj prenikavejsiu chut)...fakt ja som mal cerveny melon ten je uuuuuuplne sqely ze to musite vyskusat
Mám doma Vodnú Fajku.. Podla mňa je to príjemné na zrelaxovanie... A o tej vašej "škodlivosti" tak k týmto debilinkám sa nebudem vyjadrovať... Ak je správne naložený kotlík a správne urobený alobal množstvo vody a aj ten lad a tieto triky.. tak je to fakt že mňáám... poznám aj takých odborníkov ktorý dajúkopcom tabaku na to pricapia alobal a na to uhlík..Tým pádom podla mňa KENTUS.. :/ .. Takže tolko moj názor.. Dymkovaniu Zdar!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
koho zaujima ze to zevraj chuti dobre.. podla mna je to take hrozne ako cigarety
Keď už, tak nech je hašišová
náhodou je to diametrálne iné ako obyčajná cigareta..miernejšie,lepšie..
kamoška sa vrátila z dovolenky tak mi pokupovala príchute.. vanilka, banán, mäta..
nepoznám lepšiu vôňu ako tabaku. zvlásť jablkového. mňam
a najvacsi des bola doteraz malina
inak mi fajčenie prekáža, ale toto milujem
a najradšej mám višňovú, no nedávni mi zachutil kardamon
Nenávidím akýchkoľvek fajčiarov! To už radšej nech niekto občasne žerie (zdôrazňujem tento spôsob požívania) trávu, než fajčí čokoľvek. Aj kurvy mám radšej než fajčiarov.
a jablkova! veru tak, ta je skvela
A vodnú mám rád aj ju mám doma z Egypta.
A vy čo píšete aké je to škodlivé tak nemienite raz umriet?
Tak vám poviem, rada by som si chránila vlastné telo a bola zdravá .. ale smola .. je mi jedn oako veľmi to škodí .. milujem chuť jahôdkového tabaku a takisto aj mäta-citrón ... neskutočná slasť ..
Mimochoom, tie beznikotínové tabaky sú o ničom