Teraz som tak preklikal pár profilov a pozerám, že všetci sme na tom rovnako ... Vy tí čo ste tu už dlhšie, pamätáte si ešte svoje "webky"??? Celkom aj škoda, že to tu už nie je, lebo niektorí boli fest šikovní a vedeli celkom fajn veci vytvoriť.
jj, vsetky tlacitka vedeli rozkrutit, hudbu od vymyslu sveta tam najebat, idealne tak ze sa nedala vypnut, automaticke fanusikovanie tam poschovavat, pripadne celu tu webku niekam skryt
@2 jj aj to, to cloveka potesi ked mu na mobile zacne na webke zrazu stahovat obrovske obrazky jednorozca ktore tam ma clovek najebane len na to aby sa mu tam nic nedalo citat lebo cez vsetko bude presvitat jednorozcova rit
@1
aj keď patrím k tým čo mali skryté niektoré veci čo som nepoužívala (t.j. videá a vtedy keď ešte kamoši nefungovali). sa vybúrim na tumblr a som spokojná.
kebyže tomáš nahodí len možnosť zmeniť pozadie a nič iné, to by mi bohate stačilo.
@luxie - tak jasne, ale v podstate cez webky si si dosť často vedel lepšie urobiť predstavu o ľuďoch. Minimálne ako vážne berú tento portál ... či to je len dáky pojebaný FAKE, ktorý si nevie ani webku urobiť, alebo nie ...
@austin1991 nie každý si tú webku robil, niekomu sa nechcelo, niekto nemal skill. ako personalizovať si profil je pekná vec ale vždy sa tam dajú vložiť obrázky rovno do neho, nejak ho zaujímavo vyplniť... lebo drvivá väčšina cssiek bola hlavne o tom, že ľudia nemajú vkus, fakt
ako chápem, že niektorým ľuďom to chýba lebo mali parádne spravené profily, ja som mala môj tiež fakt pekne spravený ale neviem, nejak strašne mi to nechýba, prežijem bez toho
viac mi chýbajú odkazovače.
@luxie - tak nechýba to nejak ani mne, ale bolo to predsa len zaujímavejšie. Mne chýba to, že smajlov v TS-kách nedáva, už je to len fádny text, predtým nám tam aspoň oranžové palacinky svietili
a však fajne že už nejsú smajle v tskách..fakt môj zlozvyk to všade drbať, občas to vyzeralo ako kiahne keby tá správa dostala. takto je to aspoň na pohľad ok. už sa krotím trochu. (a just sem smajla nedám! )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
v podstate mi to je jedno, ak niekto chce webku zalozi si stranku
aj keď patrím k tým čo mali skryté niektoré veci čo som nepoužívala (t.j. videá a vtedy keď ešte kamoši nefungovali). sa vybúrim na tumblr a som spokojná.
kebyže tomáš nahodí len možnosť zmeniť pozadie a nič iné, to by mi bohate stačilo.
ako chápem, že niektorým ľuďom to chýba lebo mali parádne spravené profily, ja som mala môj tiež fakt pekne spravený ale neviem, nejak strašne mi to nechýba, prežijem bez toho
viac mi chýbajú odkazovače.