Počítadlo na dolnej stránke nemám rád, pretože je to číslo, ktoré je síce pravdivé, ale keď refreshneš stránku, tak sa pripočíta plus jedna. Nechápem načo je na toto iná stránka, veď na toto je primitívny script PHP vs. SQL, ktorý ti bude priratávať hlas. Tomino, mohol si tam radšej dať, koľkí návštevníci tu boli, to by ma skôr zaujímalo. Ale nie že jeden návštevník tam bude ako 100 000 návštevníkov.
Karci, počítadlo je tam už niekoľko rokov, ale neviem odkedy, ale už je tam riadne dlho.
Tomino, píše to tam preto, lebo lebo sa mi to zdalo lepšie, počet návštevníkov a počet prístupov sú dve rôzne veci, proste mne sa to páčilo viac takto.
Koľko bolo presne návštevníkov za celú dobu neviem. Sledujeme návštevnosť po dňoch a mesiacoch, ale úplne jednu štatistiku za celú históriu BIRDZ nemáme.
Ale podľa denných výsledkov je cca v súčasnosti priemerne 13-16 prístupov na jedného unikátneho návštevníka za jeden deň (to je priemer za posledné týždne, ako ktorý deň, niekedy je to aj viac ako 16).
Pamätám si, že tak pred polrokom, keď ešte neboli Webky, tak bol priemerný počet prístupov na jedného unikátneho návštevníka okolo 10.
Čiže tak orientačne, ak by si číslo dole vydelil 11-12-tkou, tak by si mal orientačný počet unikátnych návštevníkov, za dobu, počas ktorej to monitorujeme týmto kódom cez systém www.statcounter.com.
Nazdar ludia, som 15 rocny webmaster, a mam za sebou aj dost pisania HTML kodov, moja web stránka www.bikerxnx.szm.sk, ak chcete mrknita na nu. A este nieco dobra stránka s pocitadlami a akketami .... na Vas web na link www.blueboard.cz
Kingston ta atlanta ma teda dorazila ... sak ponukaju templaty za 2000 sk .. akoze to co uz je ... ja budem tiez predavat nieco co nie je moje .. chcete niekto kupit birdz.sk ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
www.toplist.cz
www.cssmania.com
aby ste videli, ako maju stranky vyzerat niektore sa mi strasne pacia.
Tomino, píše to tam preto, lebo lebo sa mi to zdalo lepšie, počet návštevníkov a počet prístupov sú dve rôzne veci, proste mne sa to páčilo viac takto.
Koľko bolo presne návštevníkov za celú dobu neviem. Sledujeme návštevnosť po dňoch a mesiacoch, ale úplne jednu štatistiku za celú históriu BIRDZ nemáme.
Ale podľa denných výsledkov je cca v súčasnosti priemerne 13-16 prístupov na jedného unikátneho návštevníka za jeden deň (to je priemer za posledné týždne, ako ktorý deň, niekedy je to aj viac ako 16).
Pamätám si, že tak pred polrokom, keď ešte neboli Webky, tak bol priemerný počet prístupov na jedného unikátneho návštevníka okolo 10.
Čiže tak orientačne, ak by si číslo dole vydelil 11-12-tkou, tak by si mal orientačný počet unikátnych návštevníkov, za dobu, počas ktorej to monitorujeme týmto kódom cez systém www.statcounter.com.
www.websnadno.cz
Dáš im čo chceš na webovú stránku a oni ty jú dajú zdarma
» www.eminem0308.blue4net.cz
oficiálne referencie JavaScriptu, PHP, ( HTML a CSS