Čaute, kalim už dosť dho.. ale druhý krát sa mi stalo, že pred tým som popila nejaký alkohol a potom mi jednoducho prišlo zle pred kamaratom a bratrancom.., a zgrcala som sa.. je to poďla vás velmi trápne alebo sa nad tým nemám zamýšľať lebo je to bežné ?
"kalím"
každopádne alkohol a trávu vo veľkých množstvách nekombinuj, načo? keď sa ti tie dva stavy skombinujú, je to hnus. ak chceš byť dofajčená daj si trávu a ak chceš byť opitá tak sa opi.
ak chceš vedieť aké je to, keď skutočne túžiš umrieť, tak sa celkom dosť opi a daj si na to zo dve bongá, potom už dostaneš rozum a budeš si vážiť svoj život : )
aha a otázka. no myslím, že veľa ľudí sa už našlo v takej situácii ako ty, takže nie je to trápne, iba nepríjemné. ak sa to už nezopakuje tak je to ok.
Bože, nič zvláštne na tom neni. Mne sa to stalo pred 3 dnami - ale to zväčša preto, že som bol ešte pomerne chorý. Vypil som dosť, a už bol asi 3 joint - a dopadol som taktiež
stava sa to, aj podla toho, co si jedla v ten den aj tak. na travu je pitie dost tazke, vlastne pitie same o sebe je na zaludok dost tazke, tak je to celkom.. normalne, by som povedala
@sveter Ono to neni inak až také strašné - ja keď sa spijem, a to riadne - a dám nato ešte tak cca 4 bonga, v pohode idem ďalej. Zle mi ráno býva málokedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
každopádne alkohol a trávu vo veľkých množstvách nekombinuj, načo? keď sa ti tie dva stavy skombinujú, je to hnus. ak chceš byť dofajčená daj si trávu a ak chceš byť opitá tak sa opi.
ak chceš vedieť aké je to, keď skutočne túžiš umrieť, tak sa celkom dosť opi a daj si na to zo dve bongá, potom už dostaneš rozum a budeš si vážiť svoj život : )
Nezamýšľaj sa nad tým, telo sa proste potrebuje zbaviť jedu, ktorý nevie spracovať, je to bežné.