viem si to preniesť do trochu jednoduchšej situácie a to kedy mi dotyčný človek povedal, že príde na akciu pričom dopredu vedel že nie, takže riadny oblbovak a celkovo nie je to príjemné človeku keď ho vodia za nos len aby sa vysekali z niečoho a potom to pokladajú za jednoduchšiu, praktickejšiu a účelovejšiu cestu - takže spravil blbosť
podla mna je to super, dostala, o si zasluzila a on sa dobre pomstil za tie chvile, ked ho nicila slzami a ziarlivostou. spravodlive. ona sa bude umarat sama a uz ju ani nenapadne sa mu prosit, teda je zly vztah u konca. to je dobre, ked skonci nieeco zle alebo nie? v mene lasky treba trpiet?
Podľa mňa, keď jej chalan už nechcel dať šancu, tak to mal ukončiť. Úplne ... nedávať nádej. Jednoducho ukončiť kontakt, zabudnúť že existujú a tak
Na druhej strane ... je sladké, že sa baba bola doprosovať a neviem čo, ale k čomu je to dobré? Neviem ... Ak to je len z jej strany, tak je sprosté sa doprosovať, lebo v tom prípade len nechce ostať sama a bola by aj tak nešťastná lebo z jeho strany by tam bol len chlad ...
No a koniec všetkým rozprávkam. WTH? Vzťahy sa preceňujú ... Záleží nám na nás - sme spolu, ľúbime sa, rešpektujeme sa (rešpektujeme všetky koníčky a neviem čo), veríme si ... Ak si raz dvaja nesadnú, tak prečo by mali byť spolu? Prečo úpenlivo hľadáme hocičo "len aby sme neboli sami" ... Láska bola, je a bude ... Miluje ho? On na ňu kašle? Aký to má význam? ...
@storm8 mozno jej chcel dat sancu a po tom tyzdni vsetko prehodnotil a rozmyslel si to... Kazdopadne pauza takmer vzdy znamena koniec, ak od toho niektora strana cakala nieco ine, tak si zasluzi lopatou po hlave...
Možno horšie, možno lepšie. Možno, že si uvedomila, že za takého debila sa fakt neoplatí roniť slzy. Ale skôr asi bude pravdepodobnejšie, že ju to ešte väčši ubilo...
jeden z najkrutejších spôsob, ako môžeš niekoho mučiť, je dávať mu šancu...ale na druhej strane, možno bola šťastnejšia o týždeň dlhšie...neviem. ja mám rada vo vzťahoch poriadok, proste som vtedy tak spokojnejšia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale keby ju nechal takto pauzovat mesiac napr., tak uz by ho urcite nevitala naspat s tak velkym nadsenim - preto bol tyzden prilis malo
viem si to preniesť do trochu jednoduchšej situácie a to kedy mi dotyčný človek povedal, že príde na akciu pričom dopredu vedel že nie, takže riadny oblbovak a celkovo nie je to príjemné človeku keď ho vodia za nos len aby sa vysekali z niečoho a potom to pokladajú za jednoduchšiu, praktickejšiu a účelovejšiu cestu - takže spravil blbosť
a áno, je to dvojitá rana
kam tie vzťahy spejú
Na druhej strane ... je sladké, že sa baba bola doprosovať a neviem čo, ale k čomu je to dobré? Neviem ... Ak to je len z jej strany, tak je sprosté sa doprosovať, lebo v tom prípade len nechce ostať sama a bola by aj tak nešťastná lebo z jeho strany by tam bol len chlad ...
No a koniec všetkým rozprávkam. WTH? Vzťahy sa preceňujú ... Záleží nám na nás - sme spolu, ľúbime sa, rešpektujeme sa (rešpektujeme všetky koníčky a neviem čo), veríme si ... Ak si raz dvaja nesadnú, tak prečo by mali byť spolu? Prečo úpenlivo hľadáme hocičo "len aby sme neboli sami" ... Láska bola, je a bude ... Miluje ho? On na ňu kašle? Aký to má význam? ...
a nie spôsob, ale spôsobov.
vrrr marli čítaj po sebe konečne!