nedá sa kategorizovať
poznám také, čo chcú mužov len zničiť . . . poznám také, ktoré zaujíma na chlapoch iba tučná peňaženka . . . ale poznám aj také, ktoré v mužoch hľadajú najlepšieho priateľa, cit, porozumenie . . .
ja uz nic nehladam mam vsetko co chcem mam toho koho milujem a ze nie je milionar ma netrapi mne staci vzajomna LASKA a porozumenie a klalitny a sucastne kvantitny sex ale tak zas s nejakym skaredym zobrakom by som nechodila...
@17 pockat, chces povedat, ze robis anketu o zenach a potom sa este spytas, ako mozu mat iny nazor na vlastne priority ako si si myslel? ako, tu moznost si tam neuviedol schvalne, vsakze? ale v pohode, niektore zeny zase tvrdia, ze chlapi chcu len sex. posud sam, nakolko je to pravdive a porozmyslaj opatovne nad zenami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
poznám také, čo chcú mužov len zničiť . . . poznám také, ktoré zaujíma na chlapoch iba tučná peňaženka . . . ale poznám aj také, ktoré v mužoch hľadajú najlepšieho priateľa, cit, porozumenie . . .
a kde je laska????? kto zazil luxus bez lasky, tak mi potvrdi, ze je to na nic..