lebo existuje niečo, ako zmätenosť. lebo okolnosti nás niekedy k nej zavädú. nič na tom nie je. a hlavne preto, lebo človek je príliš komplexný na to, aby vždy mohol vedieť správne rozanalyzovať svoje pocity alebo skutočné podnety svojich činov. sebapoznanie nie je automatické. keby to bolo také ľahké, ľudia by nepotrebovali psychológov a psychiatrov.
na to aby si pochopila samu seba musis prejst nejakymi skusenostami... vzdy musi prist nieco, co ti ukaze cestu a samozrejme ti da viac informacii o sebe samej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a k téme... žeby... puberta?
takých je vela
len ja nemam pocit ze by aj ostatne mali rovnaky problem...
jediné, čo vravím a ešte raz to zopakujem, je to, že poznanie ľudského vnútra nie je ľahké. nie je vôbec zvláštne, že sa niekto v sebe nevyzná.
A tí, ktorí si myslia, že si rozumejú, sa buď mýlia, alebo si rozumejú len dočasne a je len otázka času, kedy si znova rozumieť nebudú.
Nepoznateľnosť vlastného ega treba prijať za skutočnosť a
začať lietať.
mozno hovoris sama k sebe nejakym nezrozumitelnym jazykom
we do not know what are you like...I believe that is why we cannot help you, but maybe closest friends or family can
(apostrophes do not work here, so I used longer forms)
Ale ja mám rovnaký problém.. :/
Len..možno na to časom prídem..