Zdravím , od včera sa mi strašne šúpe xicht ale nemyslím že je to spálené skôr sa mi zdá že je to od tých čistiacich géloch proti jebákom lebo vo štvrtok som si dal jeden a v piatok dva za sebou lebo sa mi jeden nezdal neviete čo s tým?Šúpe sa mi pol x
mal by si nosiť na hlave papierové vrece. Lebo tak ako väčšina iných ľudí, aj ty svojím výzorom znepríjemňuješ nám pekným deň už len tým, že ťa vidíme.
aj aknozna plet si potrebuje zachovat pruznost,preto nielen pripravky na vysosenie,ale aj na premastenie...skus mast(nie krem) tak zo 3 dni...by ti to malo pomoct.
Ja som si 7 rokov drbala chujoviny z drogérky na ksicht(akneozny upozorňujem) a jediná vec,čo mi napravila ktie "škody" čo som si napáchala boli nejaké prípravky od kožnej...Takže si nejeb prkotiny na ksicht a choď radšej k odborníkovi...
Peeling a potom si namasti tvár nejakým jednoduchým, kvalitným krémom, napr. Niveou. A keď Ti to pokožka vstrebe, zas si namasti tvár, a takto opakuj... (Vlastná skúsenosť.)
presne to sa stalo mne asi pred 2 mesiacmi, neni dobre sa az prilis casto umyvat, vysusas pokozku a to jej bohvieako neprospieva....asi 4 roky som sa trapil s jebakmi, skusal som co sa dalo a len sa to zhorsovalo, tak som sa na to vydrbal a zacal som sa umyvat len s vodou a raz za den mydlom a zlepsilo sa mi to asi tak o 70%, chod s tym vysusenym ksichtom zajtra za koznou, lebo viem ze neni bohvie co jest, ked ta stipe koza pri otvarani ust...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Jednoducho že vidíme to neestetično.
používaj kvalitné výrobky na tvoj xicht.
a myslim to vazne..
@kto toľko komplexov v jednej osobe sa často nevidí