Z celých dejín vyberte jednu "beštiu"-najkrutejšiu najbeštiálnejšiu postavu, na plesiach ktorej sa nesie vina za smrť miliónov ľ
Pre mňa je jedným z tých najhorších Lavrentij Berija- šéf NKVD a vykonávateľ Stalinových čistiek, na vrchole svojej moci sa dokonca chváli, že keby chcel mohol by odstrániť samotného Stalina. Pre každé mesto či dedinu mal stanovenú kvótu koľko ľudí musí b
hitler, stalin, brejvik, a ešte jedna doktorka z koncentráku, neviem teraz jej meno. a možno ešte pár ďalších neznámych jedincov, ktorý upaľovali "čarodejnice".
tak podla strato na zivotoch asi Hitler ale to su len oficialne cisla ktovie ako to bolo v skutocnosti ... no ale najhorsi hajzli su "ludia" ktory vladnu svetu dnes aj ked o tom malokto vie
@ejmidv to myslis vazne ? Ladin bol len obycajna figurka
Presne som si aj myslel väčšinou známe mená Hitlera a Stalina...lebo o nich sa vie najviac...neznáme sú napríklad genocídy v Afrike- napr. v Rwande, taktiež masakre v Rumunsku či Južnej Amerike...je ich toľko až je smutné, že sa niekto taký môže narodiť.
@hetfield To áno, pokiaľ mi je však známe tak, v cárskom Rusku v období formovania sa robotníckych spolkov sa šírila iniciatíva, aby ich Židia všemožne podporovali. A viacero členov budúcej straníckej nomenklatúry boli i sekulárni Židia. Je to dosť ošemetná téma, hlavne keď v súvislosti s antisemitizmom (akokoľvek nesprávny pojem to je) prebieha akýsi hon na čarodejnice.
Hoci som pevne presvedčený, že nebyť 4 (z môjho pohľadu) kľúčových zlomov mohli ísť veci inak a k takéu boľševickému teroru, ak vôbec by nedošlo (Nešťastného nástupníctva Mikuláša, nebyť amnestie Grigorija Ľvova pre rôznych politických väzňov a ukončenia bojov na V skôr.A pokiaľ by Nemci nedovolili prechod Lenina a spol. cez svoje územie). Škoda len, že takéto úvahy keby bolo keby nikam nevedú.
Knieža Vladimir nazývaný aj Knieža Krásne Slniečok v rokoch pána 988-1000 vyvraždil 9 miliónov rusov pri násilnom pokresťančovani. Možno jeho represie zasiahli aj milióny Slovienov aj na našom území.. a potom ďalší sú aj Cyril a Metód.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
teda to asi nebudú milióny ale je moja naj *_*
Ale čo takto Cirkev, Vatikán v období Križiackych výprav? To trvalo neuveriteľne dlho a umrelo neskutočné množstvo nevinných ľudí.
@ejmidv to myslis vazne ? Ladin bol len obycajna figurka
Hoci som pevne presvedčený, že nebyť 4 (z môjho pohľadu) kľúčových zlomov mohli ísť veci inak a k takéu boľševickému teroru, ak vôbec by nedošlo (Nešťastného nástupníctva Mikuláša, nebyť amnestie Grigorija Ľvova pre rôznych politických väzňov a ukončenia bojov na V skôr.A pokiaľ by Nemci nedovolili prechod Lenina a spol. cez svoje územie). Škoda len, že takéto úvahy keby bolo keby nikam nevedú.