naposledy z akné a až mám loviť viac v pamäti tak hmm myslím že asi pol roka do zadu z mierne natrhnutej kože na prste (jednalo sa o milimetre) a potom možno asi dva roky odvtedy do zadu a to mohol byť už nos ...
ja som taký dosť opatrný človek takže poranenia sa mi stávajú veľmi zriedka
z nosa, ale nebolo to z prebytku omega 3, ale proste asi z toho, že som sa naklonil v antikvariáte nad poličku s knihami (zákon schválnosti etc šagviééš)
ja proste furt mám záder (si ho sama spravím) alebo si rozhryziem peru alebo si rozdrbem niečo na kscihte.
ja proste nemám deň bez krvi a vy to tu datujete na mesiace.
Dnes z ďasien, včera z pier a okolia nechtov a predtým asi z kolena a laktov stale nieco
Ale aj tak najtop su moje modriny, uz si ani nepamätám den kedy som bola bez
Keď mi asi pred 2-3 tyždňami trhali zub. Vtedy mi tieklo po chobot krvi až som si to musel chladiť. Ale to asi zato že ten zub bol dosť zapálený a dodrbaný...
z paprc alebo noh mi kazdu chvilu tecie krv, bo si ich vecne rozskrabem dokrvi.. ale ked skriabanie sa je strasny pozitok!
(a krvacanie z nosa mi pride strasne nechutne, inac mi krv vobec nevadi, ale z tohto sa mi robi zle aj ked vidim ako inym tecie, nieto este mne.. pri vytahovani tamponady ma museli kriesit
z nosa mi tečie dosť často.. najhoršie to bolo keď som robil pokusy s magnetronom z mikrovlnky .. to sa mi pušťala krv najmenej 2 krat za deň.. v buse v škole, doma ... a len tak z ničoho nič.. a trvalo to dva tyždne.. zda sa že mikrovlny nie su až take neškodne.. ale tak keď som schytal priamy zasah z nekryteho 800W magnetronu... taku davku aku som dostal ja za minutu vy všetci nepochytáte od mikrovlnky ani za cely život..
btw chuť krvi je zaujimava.. keď sa mi raz tak spustila krv z nosa sama od seba tak som jej nachytal asi poldecák a keď už prestala tiecť tak mi bolo ľuto vyhodiť vlastnu krv.. bolo jej dosť veľa ... tak som ju vypil .. nebol to prijemny zažitok ale tak všetko treba vyskušať..
alebo z pery mozno ked sa mi prilepi ciga o peru a potom mi utrhne kozu a tecie a stipe jak svina neviem no mne casto tecie krv aj ked to neni nejake extra tecenie ale proste ide von nechapem ako moze niekto napisat ze 2 roky nekrvacal uz
@boolean podla mna je hrozne hnusna teda aspon moja a nijaku inu skusat nechcem samozrejme
Bol som ožratý v krčme a povedal som, že znesiem rany do nosa, kamarát mi trochu drbol a povedal som mu že to bolo slabé, tak som si drbol asi 3x a spustila sa krv (nie že by som si rád ubližoval, neboli to nejak extra rany, ale po určitých množstvách alkoholu robím neskutočné pičoviny)
Mne raz tiekla z ruky prúdom pol hodinu po darovaní krvi. Ešte aj tie sestričky nechápali čo to je keď sa tam vrátim s krvavou mikinou a kvapká mi po zemi krv. Najlepšie boli pohľady ľudí čo ešte len išli darovať jak zbledli a som si tam tak v pohodičke nabehol,že prosim Vás zalepíte mi to s usmevom a aj sestricky s otvorenymi ustami tak to bol jeden taký výrazný zážitok druhý keď mi vybrali slepák a jazvu mi nechali otvorenú a v nej hadičku až dnu odkiaľ mi vytekala krv a nejake tekutiny z dutiny brušnej ako vyzeralo to nechutne ale pohoda
@torpedo08 - veď jasne ani ja by som neskušal inú krv... len pri svojej mam istotu že nič nedostanem...
@padlyanjel - to som si myslel aj ja... ale jedna vec je olízať malú krvacajucu ranu a celkom iná vec je prehltnúť poldecák krvi... tá pachuť v až niekde hrdle po prehltnutí je hrozna..
@boolean obcas ked idem vyvracat krv ale som v situacii ze nemozem tak to niekde na pol ceste prehltnem a neni to az take hrozne ale jop je to nechutnejsie ako si ju lizat pomalicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
ja som taký dosť opatrný človek takže poranenia sa mi stávajú veľmi zriedka
ja proste furt mám záder (si ho sama spravím) alebo si rozhryziem peru alebo si rozdrbem niečo na kscihte.
ja proste nemám deň bez krvi a vy to tu datujete na mesiace.
Ale aj tak najtop su moje modriny, uz si ani nepamätám den kedy som bola bez
som si kusla :/
Z nohy - som velmi sikovna a rada sa holim....fakt rada, uplne si to uzivam a hlavne pri clenkoch ojojojooooj to je fasa!
(a krvacanie z nosa mi pride strasne nechutne, inac mi krv vobec nevadi, ale z tohto sa mi robi zle aj ked vidim ako inym tecie, nieto este mne.. pri vytahovani tamponady ma museli kriesit
@boolean podla mna je hrozne hnusna teda aspon moja a nijaku inu skusat nechcem samozrejme
@padlyanjel - to som si myslel aj ja... ale jedna vec je olízať malú krvacajucu ranu a celkom iná vec je prehltnúť poldecák krvi... tá pachuť v až niekde hrdle po prehltnutí je hrozna..