Za NIC. Vsetko ma posunulo dalej. A o co horsie to bolo, o to viac mi to mozno dalo, hoci vtedy to kazdy vcetne mna mohol vnimat inak. Mala by som sa za co hanbit, ale nehanbim sa za to, ze si myslim, ze uz mi takto oneskorena hanba aj tak nepomoze vratit cas.
@wewo jooj maly chlapec (teda velky, ale pritom take nunu) sa tu rozdrapuje okoren si slovnu zasobu bo si asi vela vymeskal na zakladnej, inak ty si este na zakladnej, ze?
Nieje to práve tak, že by som sa hanbil, nemám s tým nejaký extra veľký problém, no nie som spokojný s mojim obrovským bruchom a prsiami. Nič extra ma nenapadá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
3 big mac plus menu za trest!
teda dva big mac + mc wrap
Niekto má jednoducho rýchlejšie spalovanie.
Moja mama by ani ten jeden big mac nezjedla! ale je prisebe trochu
veď uvidíš časom, že metabolizmus Ťa môže aj zradiť!
ale je dobré, že sa za tie veci hanbím, aspoň si už dobre premyslím, či ešte niekedy niečo podobné spravím
Snaď sa mi to nevráti :/
ale to na fotkach tak blbo vidno som tucny vazne..
musel som to dakde hodit
Teeeda... čo sa ja tu nedozviem
Nadávať si, ponižovať jeden druhého. Nikto z tých veľkých núl nič viac nevie.
Až chlapci raz budú veľkí, pochopia že "múdrejší ustúpi" nieje len detská poviedačka.
Ja som to vždy hovoril, ľuďom proste jebe. Som len človek a preto aj mne niekedy zajebe ... choroba ... choroba človeka...
ale niekomu jebe skoro vkuse a je to škoda lebo vidno že ten človek neni hlúpy.
ouuuuu hanbím saaa :/