v prvom rade za vsetkymi ludmi dobrej vole co si praju svetovy mier no a potom dam niekoho z tych co nemam na nich iny kontakt ako tu a su celkom ok ...Kaizersefko, Pubert, Obsess, Surferorocker ...urcite sa najde vela dalsich a prepacte ze som vas nespomenul ale som spolocensky unaveny a mozno zas niekoho aj neskor dopisem takze tak
Vnímam to tu len ako úzku skupinu ľudí, ktorí chodia dobrovoľne po práci alebo počas práce do jednej miestnosti aby v tej miestnosti po stenách napísali svoje názory na otázky ktoré na nich boli popripínané. Nikto nevie, kto to ten názor napísal, aj keď niektorí už písmo iných poznajú. Sú to však úplne cudzí ľudia, avšak často s podobnými problémami.
Nepoznám tu nikoho, takže by mi nebolo za nikým smutno. Iba by chýbali reakcie. Pretože čím viac reakcii, tým väčšie možnosti a tým menej nudy.
Ked som zacinal na birdzi tak tu bol puco90 ktoreho nazory som rad cital. Ale to bolo tak 5 rokov dozadu a uz tu nechodi. Este aj nejaka myshcha tu davnejsie chodila a aj taky student co pisal pozitivne veci o Slovensku ale uz neviem jeho meno. Vlastne ti lepsi uz odisli aj ked stale tu je par uzivatelov ktori tvoria dusu birdzu
Na všetkých, čo by mi fakt chýbali mám iný kontakt, potom sú takí, ktorých veci, keby som prestala vídať, tak by som sa zamyslela, kam zmizli...a tých je celkom dosť.
@mayben Ďakujem, veď aj ty by si mne chýbala a rozhodne aj ostatným birdzákov. Ale inak poslednú dobu to tu trochu zanedbávam pretože mám veľa práce a Pubert tiež dodržiava pôst.
No... Idem sa tiez vyjadrit ked uz som sa do toho namocila tym ze som to zalozila.
Myslim ze vacsina z nas ma ludi ktorych ma velmi rado a ma na nich kontakt aj mimo Birdzu.
Ale, myslim ze pre fungovanie Birdzu ako takeho su niektori ludia dost doleziti lebo robia Birdz Birdzom.
Mne by chybal na Birdzi Riddler a myslim ze by sa este nejaky"opustac"nasiel, pretoze opustaci vytvaraju rovnovahu. Nemozu byt kazdy den vianoce, nemoze byt cely svet vyteseny a myslim ze ani Birdz, aj keby to tak v idealnom pripade bolo.
Dalsi by mi chybal uz spominany Karserchief-pretoze zaklada ankety ktore su dobre. On zas vytvara rovnovahu podla mna.
Jasne Pubert, ktory ma vtipne neurazlive komentare.
Ale tak nech nevyzeram len slnieckovo, chybala by mi aj Pohroma, Stafylo, Poke, Feelagain a pripustam ze aj Antifunebrak.
Bez nich by to proste nebolo ono a aj ked sa im podari obcas ludi naprdnut nemyslim si o nich ze su zli ludia(teda funebraka nesledujem, bez neho by to nebolo ono, ten ku koloritu birdzu patri)/
Verim tomi ze tu je vela super ludi, lenze oni su bohuzial nevyrazni a moc ludi by si ich odchod nevsimlo...
Nevyrazni Birdzaci zvyraznite sa! Birdz Vas potrebuje!
Dík, aj ty by si mi chýbala. A ja som neni zlý, len sa občas nvm ovládnuť, keď tu vidím niečo moc pre mňa pohoršujúce a niekedy zo seba robím kkta čisto pre pobavenie portálu, ale chápem, že kto ma nepozná osobne, berie tieto veci moc vážne a potom mu z toho vyjdem ako zloduch. Občas ma to aj mrzí. Nvm, prečo som taký, ale snažím sa to korigovať a už pekne dlho som nemal žiaden flejm
@campino ooo aj ty by si mi chybala ako aj viacero ludi, s ktorymi si pisem ale na druhej strane by som tu vsetkych najradsej zabanovala vypla im internety a poslala ich zit realny zivot vonku!
@lostinthedark@28 ja si matne spomínam na nejakého týpka, aj si myslím, že viem ako vyzerá...on bol kamoš s tým kajzeršéfom ...prečo si pamätám takéto kokotiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Nepoznám tu nikoho, takže by mi nebolo za nikým smutno. Iba by chýbali reakcie. Pretože čím viac reakcii, tým väčšie možnosti a tým menej nudy.
Torpedo, Kasier, Pubert, Christiano, Lukaso. Mayben a par dalsich ak si este spomeniem, doplnim, aby som neurazil
RIP in peace: U.s.army a s úplnou vážnosťou notme, aj keď myslím, že sa vráti.
Myslim ze vacsina z nas ma ludi ktorych ma velmi rado a ma na nich kontakt aj mimo Birdzu.
Ale, myslim ze pre fungovanie Birdzu ako takeho su niektori ludia dost doleziti lebo robia Birdz Birdzom.
Mne by chybal na Birdzi Riddler a myslim ze by sa este nejaky"opustac"nasiel, pretoze opustaci vytvaraju rovnovahu. Nemozu byt kazdy den vianoce, nemoze byt cely svet vyteseny a myslim ze ani Birdz, aj keby to tak v idealnom pripade bolo.
Dalsi by mi chybal uz spominany Karserchief-pretoze zaklada ankety ktore su dobre. On zas vytvara rovnovahu podla mna.
Jasne Pubert, ktory ma vtipne neurazlive komentare.
Ale tak nech nevyzeram len slnieckovo, chybala by mi aj Pohroma, Stafylo, Poke, Feelagain a pripustam ze aj Antifunebrak.
Bez nich by to proste nebolo ono a aj ked sa im podari obcas ludi naprdnut nemyslim si o nich ze su zli ludia(teda funebraka nesledujem, bez neho by to nebolo ono, ten ku koloritu birdzu patri)/
Verim tomi ze tu je vela super ludi, lenze oni su bohuzial nevyrazni a moc ludi by si ich odchod nevsimlo...
Nevyrazni Birdzaci zvyraznite sa! Birdz Vas potrebuje!
taktiez @kakofonicka @kaiserchief1 @popo26
potom vela takych, co chodia a chybali (chapem, ze prave o tom je toto forum , ale chcel som vstupit do svedomia prave tym, co prestali chodit