tento rok mam v plane navštíviť lyžiarsky a so spolužiakmi rozmýšlame že aké hry by sme mohli hrať. Nemam na mysli nieco ako pexeso ale skor noeco ako flasu.Bola by som rada ak by ste mi poradili
Hlavne lyžujte a pomáhajte si... a naučte sa lyžovať... nezlomte si nohy, ruky... Nebudete mať čas sa poriadne ani hrať, teda skôr energiu sa hrať ... ale lyžiarsky bol super
To mi pripomenulo, keď sme na základnej prehli A4 na polovicu a z každej strany napísali – KTO, S KÝM, ČO ROBILI a KDE a toho sa vyrobilo podľa počtu hráčov, napr. pre štyroch sa nachystala 4x A4. Vždy tam jeden pod svoju otázku napísal, pretočil papier a posunul ďalšiemu, a tak ten nevedel, čo napísal a vznikali z toho vtipné vety o našich spoločných známych alebo priamo o nás.
V prvom kole teda všetci naraz písali, že KTO, pretočili a skryli a posunuli hráčovi vedľa a každý dostal tak úplne nový papier a začalo sa písať S KÝM, potom pretočili a zase ČO ROBILI, posunuli a na koniec KDE a potom sa to prečítalo, či to dáva spolu zmysel. Neviem, či niekto pozná túto hru, ale bola sranda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
V prvom kole teda všetci naraz písali, že KTO, pretočili a skryli a posunuli hráčovi vedľa a každý dostal tak úplne nový papier a začalo sa písať S KÝM, potom pretočili a zase ČO ROBILI, posunuli a na koniec KDE a potom sa to prečítalo, či to dáva spolu zmysel. Neviem, či niekto pozná túto hru, ale bola sranda.
A ešte ak máte noekto doma Activity tak aj to