Momentálne som nezadaný, ale mal som vzťah cca 8 ročný... Moji vtedajší svokrovci boli super! Miestami som mal pocit, že som bol viac adorovaný, než ich dcéra! Veľa vecí mi dávali za pravdu. Takých super svokrovcov už asi nebudem mať. Keby som ich dnes stretol, tak si s nimi mám veľa čo povedať.
neviem si predstavit mat iny vztah, nez dobry so svokrovcami. ked su tam vzajomne antipatie, myslim, ze sa to preklapa potom aj do vztahu, taku situaciu by som nechcela zazit.
Vzhľadom k atribútom mojej osobnosti je priam podivuhodné, že môžem vzájomnú koexistenciu s mojimi potenciálnymi svokrovcami považovať za viac ako pozitívnu.
Znášame sa ? viac menej...ale vždy ma niečim vytočí, napríklad, keď už bývame s partnerom 2 roky spolu a príde na návštevu, neohlásene samozrejme a otvorí chladničku, mraznicku a hodnotí čo tam mame, či je to vhodne ? nestáva sa to už vďakabohu často, prvé mesiace boli ťažké ale naučila ma trpezlivosti ? ale mám ju rada, ma aj svetle chvíľky (čo mi ostáva) ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov