nechápem, ako a prečo by mi mal niekto cudzí chytať zadok... akože ma dobehne na ulici a "chytí si", alebo na zastávke, v autobuse... :d neviem, príde mi divná taká predstava, ešte sa mi to samozrejme nestalo
Stalo sa mi to u kamaráta na byte keď sme tancovali partia a jeden ma chytil za zadok... Ako príjemne to nebolo ale bolo mi blbe mu tam pred všetkými prijebat... Ale ako kompliment som to určite nebrala
raz som sla na korculiach a nejaky chalan ma capol po zadku, a tiez ma raz jeden z mojich naj kamosov ozraty chytil za zadok a vazne som sa necitila polichotena v tych chvilach.
cudzí človek ma ešte za zadok nechytil. teda nikto taký, že by prešiel okolo a chytil by ma.
keby to niekto spravil, tak mu asi hneď jednu vrazím a pošlem ho do piče kokota jedného.
keď mi to urobí niekto nie cudzí, tak podľa situácie a nálady ho buď pošlem dopiče kokota jedného, alebo proste reagujem nejak inak. ako kompliment mi to veľmi nepríde (aj keď zase hnusný zadok by človek nechytal, takže asi mám super riť juhuuu (robím si srandu ok)
@amikadze neni som, ja som takto normálne od narodenia furt
teda to sa asi nevylučuje s tým, že som rozkokošená, ale proste normálne čo som popísala presne tak isto by sa to stalo
Kompliment je nieco ine ako rajcovanie a je to lichotive ale nie cely zadok je vzrusivy.cize zalezi kde presne ho chyti. Skor ku stredu nie pri bokoch.
No ale tak ze ma to vzrusilo som sa svojho zadku zatial dotkla len ja. Potom kamos ho chytil ale to so mnou nic nespravilo akurat ze jej nie som na zahodenie. A spoluziak. To iste. Ale! Raz ma chytil cudzi chlap tak ze ma to vzrusilo a nie za zadok ale na krizoch.
Stalo sa mi to 3x...
prvýkrát som ani nestihla zareagovať..
druhýkrát to bol jeden učiteľ a povedala som mu len, nech si drží ruky pri tele a tretíkrát som to povedala môjmu vtedajšiemu priateľovi, ktorý stál hneď vedľa a skoro bola bitka našťastie som ho nejako ukľudnila a odviedla preč ...
Stalo sa mi to párkrát a zakaždým som mala pocit, že som bola akokeby trochu zneužitá ... :/ Najhoršie to bolo keď som mala asi 13 a chytil ma za zadok nejaky 17 rocny a ja som nemohla na to nic povedat, lebo som bola mala a bezbranna oproti nemu.. bola som dotknuta a potom som mala z toho nocne mory, snivalo sa mi ze ma nahana a chce ma znasilnit..
Čo sa týka narušenia osobného priestoru bez môjho dovolenia tak som agresívna. Kľudne by som dotyčného napadla niečim, čo môže vážne ohroziť zdravotný stav + obstala s obhajobou, že som bola obťažovaná a moje rozhodnutie bolo konané v sebaobrane.
keby ma chytil nejaky vysneny muz, po ktorom by som roky tuzila a obdivovala ho, tak by to bolo lichotive ale keby to spravil nesympaticky nahodny okoloiduci, tak by to prijemne nebolo.
Raz to spravil jeden kamos a nevedela som na to zareagovat...spytala som sa ho len, ci mu hrabe..a fakt som dost nepochopila, o co mu islo.. asi si vypil vtedy, lebo inak mu tak nesibe
hmm, veľa skúseností s tým nemám, ale jeden spolužiak ma často zvykne chytať za riť a úprimne, nejak extra mi to asi nevadí...(ale samozrejme hrám formu že mu trafím ak to zopakuje
od cudzieho človeka to ale je vrcholne nepríjemné a neprípustné
raz jeden chlap buchol moju 1vú frajerku po zadku.. išli sme mesta piatok..
Ja som bol špunt, on holá hlava, nabuchaný, vymletý .. ešte sa smial som mu povedal že nech sa spamata..
On že čo čo, poď sa biť hneď , čo je" taký kapučínko...
...
Pred dverami som sa rozlúčil so starou, dal som jej bozk ,nezabudla mi povedať nech idem domov .. a letel som do mesta..
Keď vyšiel z jedného podniku rozbil som mu malú sprajtovú flašu o hlavu..
Potom ma nemohol chytiť a naháňal ma asi 5 km ...
Volal kamarátov , prišli auta na dedinu a odbehol som do lesa...
Ja som sa zabavil a ON? už nikdy som ho u nás nestretol.
Tak reagujeme.. dnes ak by to urobil nejaký vačší chlap jak ja, vydýchol by som išiel by som po bejzbolku dal si kuklu a jebol ho pár krát..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
teda, predposledná, poslednou by bolo krvácanie
reagujem tak, že som zhnusená
keby to niekto spravil, tak mu asi hneď jednu vrazím a pošlem ho do piče kokota jedného.
keď mi to urobí niekto nie cudzí, tak podľa situácie a nálady ho buď pošlem dopiče kokota jedného, alebo proste reagujem nejak inak. ako kompliment mi to veľmi nepríde (aj keď zase hnusný zadok by človek nechytal, takže asi mám super riť juhuuu (robím si srandu ok)
teda to sa asi nevylučuje s tým, že som rozkokošená, ale proste normálne čo som popísala presne tak isto by sa to stalo
uz som cakala kedy pride TEN prijebany koment
prvýkrát som ani nestihla zareagovať..
druhýkrát to bol jeden učiteľ a povedala som mu len, nech si drží ruky pri tele a tretíkrát som to povedala môjmu vtedajšiemu priateľovi, ktorý stál hneď vedľa a skoro bola bitka našťastie som ho nejako ukľudnila a odviedla preč ...
a zase ked to spravi nejaky moj znamy zo srandy, by mi to nevadilo...
ale vazne,je to absolutne nevhodne. preco by to mal byt kompliment?
od cudzieho človeka to ale je vrcholne nepríjemné a neprípustné
Ja som bol špunt, on holá hlava, nabuchaný, vymletý .. ešte sa smial som mu povedal že nech sa spamata..
On že čo čo, poď sa biť hneď , čo je" taký kapučínko...
...
Pred dverami som sa rozlúčil so starou, dal som jej bozk ,nezabudla mi povedať nech idem domov .. a letel som do mesta..
Keď vyšiel z jedného podniku rozbil som mu malú sprajtovú flašu o hlavu..
Potom ma nemohol chytiť a naháňal ma asi 5 km ...
Volal kamarátov , prišli auta na dedinu a odbehol som do lesa...
Ja som sa zabavil a ON? už nikdy som ho u nás nestretol.
Tak reagujeme.. dnes ak by to urobil nejaký vačší chlap jak ja, vydýchol by som išiel by som po bejzbolku dal si kuklu a jebol ho pár krát..