Nedá sa s určitosťou povedať, že je to pravda, ako sa to nedá poprieť. Ale, naozaj by sa malo ľudstvo nad sebou zamyslieť. Už len tie vojny a smrť ľudí, je toho dôkazom...Len akosi sa nikto nezamýšľa a ľudia stále zomierajú skrz vojny "pánov zeme"... NO a podľa mňa naozaj na nej niečo je
Mayovia, Sybila, Orákula, Nostradamus - títo všetci určili jeden deň v jednom roku , padlo to na 21.12 2012 , Sybila predpovedala niečo také že ak bude najmocnejším (najvplyvnejším)človekom na Zemi černoch vedie nás to k záhube , kvôli zlým prekladom to preložili vlastne ako pápež no nemusí to byť pápež , najvplyvnejším mužom planéty je vraj americký prezident , no a kto je teraz prezidentom USA ? No predsa černoch (nie som rasista) , dokonca vedci predpokladajú už onedlho prepólovanie Zeme , vraj sa to prepólovanie už deje a vraj už ich bolo 14 počas existencie našej planéty , potom ako dôjde k prepólovaniu Zeme sa má príroda celá "zresetovať" , ľudia si nič nebudú pamätať , zvieratá stratia svoje inštinkty , všetko odznova, no neviem si to predstaviť...
Ale podľa mňa na tom niečo bude ...
Nubira je správny názov planéty /známa ako Nibiru/ aj Sybila o nej predpovedala, táto planéta má 21.12.2012 zohrať kľúčovú úlohu. Unikátny dokument. film Zvuk planéty Nubira nájdete v sekcii dokumentárne filmy » eurozoznam.eu/modules.php?nam... v sekcii dokument. filmy nájdete aj film Záhada roku 2012, alebo Mayský kalendár a dok. film Záhada v Blair.
Sybila-kráľovná zo Sáby? -Co maju spolocne tieto postavy? To uz vela nahovara o pravdivosti informacii,kralovna zo Saby je biblicka postava,ktora mala mat nieco zo Salamunom.Co ma spolocne zo Sybilov? Sybila bol nazov pre vestkyne,ktore zili v jaskyniach,kde pisali svoje predpovede vraj pod vlyvom nejakych sopecnych plynov.Predpovede Sybily boli dost vazene,to je pravda,dokonca aj niektory rimsky cisari im verili.A tiez som videl,konkretne v tomto dokumente
,ze niektore mozu narazat aj na dnesnu dobu.Ale kto vie,co je pravda.
asi to, ze ta kralovna zo saby je Michalda Kumana v tej Sabe v Arabsku jej dali privlastok Sibyla, asi pre to, lebo aj ona pisala proroctva...
Sibyl je vela to ano, ale tato sa preslavila tiez kvoli tomu Salamunovi, ked k nemu isla a on ju zneuctil,nasledne ju vyhnali z jej vlastnej zeme, okrem toho napisala niekolko kralovskych knih-proroctiev, sla ich predat rimskemu cisarovi, a bla bla bla, strasne vela veci okolo toho ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Nejdem to ani čítať, lebo je už mnoho verzií.
Mayský kalendár končí v roku 2012, ale neznamená to koniec sveta !
Znamená to ukončenie materialistickej dobry, či pod. a že ludia sa zmenia...
!!!!!!!!!!!!!
Ale podľa mňa na tom niečo bude ...
@11 neveríš ako rýchlo 3 roky ujdú tak čo ideme tie 3 roky naplno užívať ?
asi to, ze ta kralovna zo saby je Michalda Kumana v tej Sabe v Arabsku jej dali privlastok Sibyla, asi pre to, lebo aj ona pisala proroctva...
Sibyl je vela to ano, ale tato sa preslavila tiez kvoli tomu Salamunovi, ked k nemu isla a on ju zneuctil,nasledne ju vyhnali z jej vlastnej zeme, okrem toho napisala niekolko kralovskych knih-proroctiev, sla ich predat rimskemu cisarovi, a bla bla bla, strasne vela veci okolo toho ...
takze tak no