hmmm žrala som to pokiaľ neprišiel môj skvelý kamarát ,ktorý mi povedal , že je to celé len o podplatených ľuďoch , špeciálnych efektoch a strihoch kamery :/
kamos mi asi pred rokom a pol ukazoval videa, kde tan chlapik prezradzal nejake svoje triky. bolo to na nejakej stranke. neviem najst, ze akej. ale bolo tam, ako chodi po tej vode, ako napr. prenesie ruz z cudzej ruky na druhu, ci nieco take (neviem, videla som to davno), ako pekne ho drzia lana, ked akoze levituje a ine.
a tiež si myslím...triky vie dobre urobit vie ošáliť ludi, odviezt pozornost od podstatneho, ale ako chlap..no..neviem čo na nom všetky baby vidia... ale jedien čo sa mi páči, je ako vždy pozdraví mamu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
vysvetlenie jedneho:
a tiež si myslím...triky vie dobre urobit vie ošáliť ludi, odviezt pozornost od podstatneho, ale ako chlap..no..neviem čo na nom všetky baby vidia... ale jedien čo sa mi páči, je ako vždy pozdraví mamu