@peter_piper nakolko som to musela zmensit,lebo by sa to nezmestilo na web stranku sutaze tak preto je tam taka kvalita.Je to fotene profesionalnou zrkadlovkou ziadnym MOBILOM!
@simka7192 zmenšenie kvality fotky neznamená, že sa zhorší aj fotka samotná.. a ak je to fotené profesionálnou zrkadlovkou, odporúčam naštudovať ako sa zaostruje
ty si to nepochopil... téma je gýč, a keď sa tak pozerám na tú fotku, tak jediný gýč, o ktorý v tomto prípade ide, je dobrý foťák v rukách amatéra celkom bežné v súčasnosti
@luc.ka tému som pochopil.. len som nepochopil výber fotky a celkovo fotku samotnú.. a vôbec aj to ako je fotená.. ja som tiež fotograf-amatér a ani sa tomu nevenujem dlho, ale toto je vyslovene, akoby dotyčná mala prvý krát v ruke foťák.. nehovoriac, že o nejakej estetičnosti a akýchkoľvek základných pravidiel fotky môžme snívať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2. nauč sa fotiť.
ty si to nepochopil... téma je gýč, a keď sa tak pozerám na tú fotku, tak jediný gýč, o ktorý v tomto prípade ide, je dobrý foťák v rukách amatéra celkom bežné v súčasnosti
ale veď áno... šak to som tým chcela aj ja povedať