V zahraničí žije pomerne veľa Slovákov. Napríklad, v takom Srbsku sme etnickou menšinou, žije tam takmer 60 000 Slovákov už tretie storočie. V niektorých Srbských mestách sme majoritným etnikom. Podľa informácií dostupných z internetu je tam situácia mome
Naša škola robí každý rok taký výmenný pobyt so školou v Báčskom Petrovci v Srbsku, že my ideme k nich a potom prídu oni k nám ja osobne som tam nebola, tí čo tam boli nám potom rozprávali, že oni používajú našu 100 rokov starú slovenčinu, napr. v obchode povedia "gazdiná" namiesto "vedúca".
Prajem si ale velmi aby som sa dostal do srbska Noveho Sadu velmi mam rad Srbsko uz odmalicka otec stade pochadza takze aj kamaratov mam tam vela ozajstnych srbsko je aj moja domovina preto to citim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a to je celkom zaujímavé, ako sa človek stane hrdým na slovensko až keď je ďaleko akcošky robia a subory tanečné a ktoviečo ešte a hentaké odzanačiky:
inak zisťujem že som strašný anti-patriot
Z chorvátska na SR. Z SR do ameriky.
Z SR do ameriky vol.2 Rodina kontakt yudrziava píše sa tusím nejaká kronika alebo pamatná kniha alebo čo ...
neodolavas mojmu balkanskemu sarmu
Ale novych nevyhladavam.