Ked budu kvalitne potraviny, tak mozu byt aj cely vikend zatvorene. Ale zial, realita je taka, ze rohlik musis zjest skor ako prides k pokladni aby si nejedol gumovu kokotinu. Alebo zeleninu alebo maso musis zjest hned ako prides domov.
Ked ja v sobotu najradšej upratujem, niečo na záhrade robím, a v nedeľu by som v kľude sla niekde do nákupného centra pozrieť, pripadne hornbach, ikea.. Neviem si predstavit, koľko je v takýchto obchodoch teraz ľudí, keďže väčšina si asi tento druh nákupov necháva na víkend..
@goldenbeach preto ja už tie klasické rožky ani nekupujem, keď už chcem dobré rožky tak idem do stánku s dobrým pečivom z pekárničky, tam majú úplne iné rožky :S
je mi to v podstate jedno veď jeden deň nikoho nezabije. ALE voči zamestnancom je to podľa mňa nefér keby nepracovali v nedeľu. Keď sa niekto zamestná niekto v takomto odvetví tak logicky ráta s tým, že bude pracovať aj v nedeľu, alebo to niekto aj vyhľadáva aby mohol pracovať cez víkendy kvôli príplatkom. Takže nevidím adekvátny dôvod na zrušenie predaja v nedeľu. Skôr mi to príde sebecké voči zamestnancom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov