Navrhol by som , aby tu maly moznost ludia zakladat diskusie a ankety az od urcitej doby ako tu budu prihlaseny , popripade od urciteho statusu uzivatela . Neviem ci tu uz taky navrh bol , alebo co , ak ano sry prehliadol som ... a dovod tohoto navrhu by
no vieš lenže aK sa chce nejaKý už registrovaný uživateľ niečo opýtať a hanbí sa prípadne má iný problém prečo to nechce hovoriť pod svojím menom taK si proste založí nový nicK a založí to odtiaľ.. ďalšia vec, príde sem nieKto nový a bude chcieť niečo založiť, je mi jasné, že väčšinou sú to hlúposti, ale aj taK, odradí ho to proste je to fain aKo to je, tie "hlúpe" disKusie a anKety časom prestanú až tie deti dospejú
@nika42 hmm neviem akoze ked niektore deti dospeju asi sa ine objavia , ale neriesim to uz ... je mi to jedno ... len blbost niektorych ludi dosahuje extremov , a tazko sa mi nato pozera .
@kyuzo deti sem už nechodia a neverím, že sa to tu bude postupne ďalej napĺňať ale nebavme sa o tom je to jedno, zastaviť to nemôžeš a admini sú tu na to, aby to obmädzovali, myslím, že robia čo môžu
@zuzanne12 v podstate máš pravdu - ked sa nad človek zamyslí nad dôsledkami: ubudne diskusií a ankiet a pribudne podivuhodných pseudoblogov, kde sa budú ľudia snažiť získať si dáky status.
Nehovoriac o tom, že viacerím je jedno aký status majú a činnosť zamerána čisto na získanie nejakého .. asi skôr uškodí ako pomôže.
@cacika1 hmmm , dost sa v tom stracaju zmysluplnejsie diskusie , ale nejdem to riesit ... hmmm no ake uz mas len ty probmlemi chudatko , nic v zlom ale o problemoch v zivote toho vela nevies... -.-
@zuzanne112 to nebol kokretny navrh , len navrh ... a mohol by sa trebars vyjadrovat k zalozenym diskusiam , robit si karoviny , co by len chcel , okrem zakladania diskusii a ankiet ... tiez logika , lebo tu sa da robit iba toto ze dievca . To vyzera ze sa tu nervujes nad tym ako male decko preafktovane ...
@Tenario , sry ja som hore napisal ze mozno to tu uz bolo , a cakal som ze niesom jediny koho to napadlo , takze neber to zle .
@fylo no hej toto dava vacsi zmysel ako to co napisala dotycna pred tebou , mas asi pravdu , ja to beriem z pohladu toho co cita najviac forum , takze pre tych co sa venuju blogom a inym veciam by to asi neprospelo. Ale nemyslim si ze by to bolo az take znatelne , ale chapem teraz ze to nema aj tak zmysel tu s tym nieco robit , nasli by sa chytraci , a v podstate mi je to aj tak jedno , len ma to obcas fakt vytoci ked niekdo zaklada uplne karoviny , ze sa na tom clovek uz ani nepobavi len kruti hlavou .
@0 to je zlý nápad. Takto obmedzovať slobody nových, teda vyvyšovať už stálych členov, to nie je pekné. A kam by potom išiel Birdz? Dolu vodou, lebo by tu ten nováčik nemal čo robiť, cítil by sa ukrivdený a obmedzovaný, tak by sa na to vybodol, klesla by návšťevnosť a ďalšie dôsledky...
kazdy sa uci empirickymi poznatkami...nech sa deti popalia, ked nevedia uvazovat, nauci ich to a mozno sa posunu dalej. mozno aj medzi novacikmi by sa nasiel niekto s vyvinutymi nazormi, ako mu chces povedat "prepac, ale ty si tu novy a vsetci dobre vieme, ze cokolvek by si urobil by nestalo za nic, tak ti to zakazeme"? trochu nefer...
@tenario ja len preto,lebo hneď si sa dal ako prvý zakladateľ čo to vymyslel ale okey..pohodka
@fylo hm,takmer súhlasím čo si povedal..potom by vznikali samé duchaplné blogy
@kyuzo tiež ma niekedy prejdú nervy s tým,že tu každý vymýšľa hlúpe ankety bo sa nudí a nie je tu poriadne ani mesiac..
ale čo už..ja som si tiež na to vypestovala svoj názor a tak to aj bude,že nač sa bude získavať nejaký status,aby si mohla robiť iné veci..má to svoje výhody aj nevýhody ako vśetko ostatné
podla mna by to bolo nespravodlive z ked je tu niekto len kratko nemal by moznost zaklôadat ankety aj ked nie su prsve najduchaplnejsie ale take su aj moje no alebo boli no ako sa tovezme ale aj tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@tenario samochvála smrdí
keď nevie písať blogy,alebo tak,tam čo tú má robiť "nový Birdz-ák"? len tak čekovať okolie,či čo? kks..tiež logikaa
Nehovoriac o tom, že viacerím je jedno aký status majú a činnosť zamerána čisto na získanie nejakého .. asi skôr uškodí ako pomôže.
@Tenario , sry ja som hore napisal ze mozno to tu uz bolo , a cakal som ze niesom jediny koho to napadlo , takze neber to zle .
@fylo no hej toto dava vacsi zmysel ako to co napisala dotycna pred tebou , mas asi pravdu , ja to beriem z pohladu toho co cita najviac forum , takze pre tych co sa venuju blogom a inym veciam by to asi neprospelo. Ale nemyslim si ze by to bolo az take znatelne , ale chapem teraz ze to nema aj tak zmysel tu s tym nieco robit , nasli by sa chytraci , a v podstate mi je to aj tak jedno , len ma to obcas fakt vytoci ked niekdo zaklada uplne karoviny , ze sa na tom clovek uz ani nepobavi len kruti hlavou .
@fylo hm,takmer súhlasím čo si povedal..potom by vznikali samé duchaplné blogy
@kyuzo tiež ma niekedy prejdú nervy s tým,že tu každý vymýšľa hlúpe ankety bo sa nudí a nie je tu poriadne ani mesiac..
ale čo už..ja som si tiež na to vypestovala svoj názor a tak to aj bude,že nač sa bude získavať nejaký status,aby si mohla robiť iné veci..má to svoje výhody aj nevýhody ako vśetko ostatné